Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4 December 2015, 16:56   #13 (permalink)
okanerkmen

okanerkmen

manyak gibi bütün videoları seyreder gazı alır tamamdır yerim ben burayı benim neyim eksik deyip park a girersin:
1.box: genelde sırt üstü veya yüz üstü box ın şeklini almış, kask gözlük ve telefon (ama kulaklıktan çıkmamış bir şekilde) yaklaşık 1 kaç metre ileride sekiz olmuş herkese maymun olmanın verdiği rahatlıkla acaba neremi kırdım diye düşünürsün.
2.rail: bakınız box + railin bacak arasına verdiği amansız sızı ve soğukluk hissi.
3.rampa: hızlanırsın son anda anaammm diye tırsıp durmaya çalışırsın lakin tabbiki iş şten geçmiştir ve rampanın hemen yanından hoooppp kafa üstü inersin.
3a. rampa: o gzla hiç yavaşlamadan çıkarsın rampadan genel olarak ayakların fazla ileriye gittiği için genel bir manda boku şeklinde yaklaşık 2 metreden havuza atlar gibi piste sırt üstü düşersin. sonrasında allahım sana geliyorum nidalaruyla, kulak çınlaması, hay sokayım korumaları giyseydim düşüncesi, ve kuyruk sokumunun ağzına kadar gelip boyunun kısalması hissi vukuu bulur.
Tabii bütün bu günden sonra akşam otelde kovboylar gibi yürümen ayrı bir konudur.
Bir fiil yaşanmıştır.

“I don't hate people. I just feel better when they aren't around.”
GNU Forest Space Case '15 / Cartel '15 / Nike Zoom DK '15
okanerkmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla