Ben de Chamonix derim. Hiç tereddütsüz hem de. Hele bir de ev ve araba kiralarsanız 4 kişi için çok keyifli olur. Mont Blanc ve Glacier keyfi başka nerede yaşanır ki. Aracınız olursa -ki şart değil, bolca da tesis var. Yani eğer 7 gün kalacaksınız 3 tesis yeter de artar bence. Ortalama 20 civarı çok farklı zorlukta pist bulursunuz. Boardçuların hoşuna gidecektir. Zayıf meyilli pist neredeyse hiç yok Chamonix de. Gece canlılığı, eğlencesi de cabası. Ayrıca çocuk varsa yine Chamonix derim. Oğlum 8 yaşındaydı biz gittiğimizde. Gördüğüm en uzun nusery/baby lift ve pisti Chamonix de. Alpine lube, raylı kosterde tam çocuk işi, hem de süper heyecanlı. Michelin restoranıda var Chamonix de. Zaman varsa ister Aosta sürüp Bardoneccia da bir gün geçirirsiniz (kış olimpiyatları yapıldığı için güzel pistler var). İsterseniz kuzeyeİsviçreye doğru devam edersiniz. st Bernard köpeklerinin ana yurdu vardı, adını unuttum..... Tabii elbette herkes kendi tecrübesine göre anlatıyor, benim tatilim kötü geçseydi, bambaşka yazardım şimdi. |