Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 September 2015, 01:45   #47 (permalink)
Bagor

Seasoul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mart sonuna kadar gayet keyifli kayabilirsin.
Radisson- en pahalı en iyi lokasyonda ve en kaliteli otel
Chalet CrepDeChin - Merkezden uzakta, üst liftlerin yanında, doğal ortam, konforlu konaklama ve normal fiyat
Zima - Lift'e 20m Odaları kaliteli, kahvaltısı yeterli (bu otelde kaldım)
Skilandhouse- merkezde, liftlere yakın, iyi bir otel, normal fiyat
Bukovel otel - liftlere yakın, villalar şeklinde, ucuz bir otel ancak booking.comdan rezervasyon yaptıramzasın, Ayrı acenteleri var.
Villa Werwolf - doğal ortamda,merkezden uzak, 8 kişilik bir villa (4büyük çift kişilik yatak) Fiyat iyi
Gans ve Ganz Hoteller - 5 nolu lifte çok yakın, normal fiyat.

Eğer çok çok ucuza kalmak istersen o zaman Bukovel'e yakın kasabalar var, buralardan otel tercih edebilirsin ancak araban olması lazım.

Bukovel'de 3 adet çok katlı otapark mevcut, bu nedenle otapark sıkıntı asla yok, arabanı koyup, kayağını takıp kayıyorsun. otopark ile liftler arası 50m.
Merhaba,
Bugün ben de ocak ayının son haftası için booking'den bir rezervasyon yaptırdım ama bahsettiğiniz otellerden değil. Bukovel kayak tesisine 2km mesafede olduğunu yazan bir otel. Sözü geçen 'yakın kasabalar'dan biri midir acaba? Öyleyse eğer tek ulaşım şansımız aracımızın olması mıdır yoksa orada shuttle tarzı bir çözüm var mıdır? Kesin yoksa merkezden birine değiştiricem sanırım.
Bagor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla