Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 March 2015, 13:04   #131 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
snowkite´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öner Abi,

Alanya Akdağ kayak merkezinin açılışı için herhangi bir gelişme var mı?
Selam Snowkite; Alanya Akdağ ile ilgili herhangi bir bilgim yok, aslında Hükümet Antalya dağlarının devreye girmesine asla sıcak bakmıyor bence, ama Alanya Akdağ'la ilgili olarak Hükümet çok daha önceleri bir girişim başlattığı için, yani o zaman ok yaydan fırlatılmıştı bir kere misali, belki o yüzden de sırf burası olabilir ve az da olsa sırf burası hükümetten teşvik görebilir. Fakat Antalya'nın diğer devasa dağ ve yamaçlarının Kayak merkezi yapımına ciddi bir engel oluşturulduğunu düşünüyorum, zaten uzun dönemli tüm resmi turizm planlarından bu olumsuz perspektifi açıkça görmek de mümkün. Bana göre Hükümet, tıpkı tüm diğer rakip kayak merkezleri gibi, Antalya dağlarında ciddi kayak merkezlerini asla görmek istemiyor, ama şayet ve hükümet üzerinde de baya etkisi olan türden çok ciddi bir yatırımcı ortaya çıkarsa ve hükümeti de ikna edip kafakola alırsa, işte belki o zaman Antalya'da ciddi kayak merkezleri gerçekleşebilir bence. Aksi halde bu işler çok zor, açıkçası Antalya'nın şuan ki kıytırık Saklıkent bile adı gibi hep sır kalıyor ve saklanıyor, DMİ'ne kar ölcüsü bile verilmiyor ve tabi herhangi bir kar ölçüsü ilanı bile asla yapılmıyor, hatta orada kayak yapıldığı bile adeta hep sır gibi gizleniyor sanki, hiç reklamı da yok mesela ve asla yapılmıyor, keza kara yolu bile bozuk ve asla da düzeltilmiyor ve tüm bu olumsuzlukların arkasında Antalya'nın Ankara'ya bağlı ve ondan talimatlı bir Antalya Valiliğinin hiç etkisi yok mu ki yani ? Ancak tüm bunları sorsan hemen inkar ederler, ama mal da ve olanca açıklığı ile zaten meydanda aslında. Velhasıl bana göre durum bu, fakat eski bir resmi girişim sebebiyle de ve belki sırf Alanya Akdağ bu olumsuz bakışı aşıp gerçekleşebilir, ancak o bile bence baya süründürülür ve çok da geciktirilir yine de.

Saygılar ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (24 March 2015 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla