Fantome´isimli üyeden Alıntı
Valla bu anlattıklarınızdan sonra gitmek kaçınılmaz oldu gibi. Peki siz kişibaşı ne kadar harcadınız toplam? Gece hayatı yemekler vs dahil 3bin TL civarı mı? |
Tatili 3 günlük falan düşünüyorsanız 3000 lirayı bitirmeniz pek mümkün görünmüyor . Ben kabaca fiyatları yazayım , artı eksiler kişiselleşebiliyor .
Ulaşım : 149 euro THY uçak bileti (Ekobiletten alırsan 15 euro eksiğine sigortası albilirsin.)
Transfer: 38 euro tek yön/kişi sayısı . 6 kişi boardlarla gittik . Mercedes Sprinter araç geldi , 10 kişiyi malzemelerle birlikte rahatlıkla alır .
Otel : Çok güzel bir otelde kaldık kahvaltı dahil. Aşağıda linkini bulabilirsin. Gecelik kişi başı ortalama 100 liraya geldi . Çok daha ucuzları var tabi.
http://www.booking.com/hotel/ru/gork...=0&type=total& Ski Pass : 3 günlük ski pass toplamda 180 lira civarına geldi .
Yeme-İçme : Rosa Khutor'da McDonalds var , orda yedik genelde . Restoranlara gidersen de çok bişey ödemezsin , AVM'de de var yiyecek bişeyler Subway falan . Dağda da çay kahve içecek ucuz . 5-6 liralara kahveni içersin . Sıcak şaraba da sanırsam 7 lira civarında bişey vermiştim .
Gece hayatı : Sky Club var, Kaanlar gitmişlerdi Cumartesi gecesi , 2800 ruble vermişler bir şişe viski + kolalara . 100 lira kadar birşey yapıyor . Ama gece hayatı Cuma,Cumartesi var . Pazar ve sonraki geceler biraz daha sakin geçiyor bar tarzı yerler var . Bansko kadar geceleri aktif değil .
Kabaca fiyatlar bunlar dostum , geri kalanlar dediğim gibi kişisel durumlar .
Yani 3000'i harcaman biraz zor görünüyor .