Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 February 2015, 16:40   #9 (permalink)
stolgradnaya

Fantome´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar teşekkürler yeni bilgiler için, devamını bekliyorum. Peki ingilizce durumları nasıl adamların? Ben Kasımda St.petersburgda 10 gün kaldım neredeyse İngilizce bilen göremedim. Kaanizm bir de senin kaydığın pistten daha dik ve zor pistler vardır diye tahmin ediyorum, eğimi az geldi videodaki pistin. Siyah pistlerde de video varsa paylaşabilirmisin? Bir de roza nın web sitesinde 2,5 mt kar gözükürken snow forecast 45 cm veriyor!!
İngilizce durumu çok iyi değil tabi , ama çat pat anlaşırsın . Bilen varsa da yardımcı olurlar orda . Bir şekilde çıkar kayarsın yani sorun olmaz . Sitede 2.5 metre var diyosa muhtemelen doğrudur , 2 haftadır iyi kar oldu oralar da .

Dev slalom yarışlarının yapıldığı yerler de Roza Khutor'da . İstediğin seviyede eğim bulursun , zaten ski pass alırken sana kocaman bir de harita verirler free olarak . Orada pistlerin eğimlerine kadar hepsi yazıyor . Ben bir pistte düşüp pistine sonuna kadar sürüklenmiştim , ne yaptımsa durduramadım kendimi .

Bence kesinlikle alın biletlerinizi , hazır THY kampanya yapmışken . Çok memnun kalırsınız .
stolgradnaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla