Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 February 2015, 14:41   #5 (permalink)
stolgradnaya

Fantome´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkürler bilgiler için. Turizm fuarında Roza khutor standındaki bayan 1,5 metre kar olduğunu söylemişti şu anda snow forecastten baktığımda upper liftlerde 45 cm ve yağmur gösteriyor, o biraz şüpheye düşürdü ama yapay car imkanı vardır diye tahmin ediyorum. kaanizmin blog linkini paylaşırsanız sevinirim. Açıklık getirmek için sorayım tam anlayamadım erciyese gitmediğim için hiç. kapıdan kastımız ne? Farklı kayak alanları var ve hepsi için Uludağ'ın eski sistemi gibi ayrı ayrı çıkış almak mı gerekiyor?
Erciyesle mantıklar uyuşuyor diye yazmıştım , ama sadece mantık uyuyor uygulama konusunda uçurum var arada Erciyesten bir yetkili gidip oraları görse çok faydalı olur kesinlikle .

Şöyle düşünebilirsin , dağ grubu üzerinde birbirinden bağımsız 4 farklı tesis var . Roza Khutor bunlardan en büyüğü ve kesinlikle gitmen gerekeni . Ancak diğer kapılarda otobüsle 3-4 dakika uzaklıkta birbirine . Bölge Estosadok olarka geçiyor , booking.com'da bu şekilde arat otelini . Beğendiğin oteli söylersen hangi kapıya yakın olduğunu söylerim ama çok da önemi yok zira otobüsle çok kısa mesafeler . Ancak her kapının bileti farklıdır . Biriyle diğerinde kayamazsın .

Kar durumu biz gittiğimizde gayet iyiydi , uzun süredir kar almamıştı ama bahsettikleri kalınlıklar var kar konusunda . Zaten kar makinaları da bol bol var . Dediğim gibi standartların çok çok üzerinde bir yer , bizim çok hoşumuza gitti . Birazdan birkaç foto da yüklerim buraya .
stolgradnaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla