plusone´isimli üyeden Alıntı
Şubat sonu feci bir doluluk var pek fazla konaklama seçeneği kalmamış, o nedenle martın ilk haftasına bakmaya başladım. çok iyi kar yağdı deniliyor, şubat son hafta ile mart ilk hafta arasında kar konusunda pek bir fark olur mu?
daha önce hiç fransa alplerini görmemiş biri olarak val d'isere mi val thorens mi arasında gidip gidip geliyorum. ikisini de görmüş arkadaşlardan daha detaylı bir karşılaştırma gelirse çok sevinirim.
ayrıca cenevredeki fransa kapısını anlamadım tam olarak, cenevre havalimanından fransa damgası ile çıkış yapmamız mümkün mü? bu havayolu planımı komple değiştirir çok da güzel olur. vizeye fransaya başvurdum, üzerindeki ilk damganın fransa damgası olmasını istiyorum.
Ucpa için istediğim tarihlerde bir val d'isere de yer var, val thorenste self-catering apartment kiralayadabilirim gibi gelmeye başladı. araç kiralayıp st.bourg maurice'de kalma fikrini tam benimseyemedim tek başıma gidiyor olacam, çok macera olur gibi geliyor bana, ama yine de bir inceleyecem.
bu arada tek gidiyorum katılmak isteyen veya o tarihlerde ordayım diyen varsa da mesaj atsın. |
Valla biz 28 subat 7martta tignes/val diesere deyiz