Bubun tam aradığım tarzda bir yorumdu bu teşekkür ederim. Tek olduğum için UCPA olmadan gidersem 500 euro civarı bir fark oluşuyor o nedenle UCPA tercih edecem. Gideceğim tarihlerde UCPA Val Thorensde yer kalmamış ben de o nedenle mart ilk haftası UCPA ile Val D'isere'e gitmeye karar verdim.
Cenevre havalimanı thy uçuşları lyon st exupery thy uçuşlarına göre daha pahalı. Asıl Pegasus lyon st etienne uçuşu thye göre çok uygun, ama lyon st etienne'den alitbus seferleri yok. Trenle Bourg Saint Mauric'e geçip ordan altibus alabilir miyim diye baktım, gidişte sıkıntı yok da dönerken sabah en erken otobüs+tren+tren+tren connectionını bile yakalasam uçuşa yetişemiyorum. Başka Lyon St Etienne - Val D'isere ulaşımı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Edit: şimdi baktım 1 haftalık polo kiralasam 171 euroya geliyor, hesaplarıma göre 60 euro da benzine harcarım gibi duruyor. altibus ile aradaki 121 euroluk fark benim zaten pegasus - thy arasındaki farka denk geliyor. pegasusla uçtuğuma değmiyor kısaca, araç kiralama opsiyonunu eliyorum o nedenle. |