Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 January 2015, 13:12   #23 (permalink)
aligalip

aligalip

Öncelikle, Tüm cevaplar için teşekkür ederim..

Ancak kartepe ile ilgili son yorumlardan dolayı, çocuklarım için oldukça endişelendim ve hafta sonu biraz daha yol yapıp, hem konoklama hemde pist seçenekleri çok daha uygun olan uludağa gttim.. Hafta sonu kalabalık korkusuda boşuna imiş. Tüm liftler oldukça hızlı ve tam kapasite çalışıyorlardı. Akşam dönüş hariç neredeyse iftlere hiç beklemedik ( 4-5 dk dan fazla ).
Çığ altında kalmamak için çok özel önlemler alınan kayak merkezleri ile karşılaştırmak istemiyorum ama bu yüzyılda damdan çığ düşermi ? insanlar altında kalırmı ?
Ayrıca tek telesiyeje mahkum olduğunuzu bilmekde katrepenin içler acısı durumu.. Birde o teleferik ikide bir arıza yapıp, 2 saat soğukda tepesinde kalmak...
Böyle bir telesiyej inişide hiçbiryerde görmedim...Belki 10 yıl önce yazdığım şeyler hala aynı duruyor.
Yetkililer ve otel sahipleri kızmasınlar lütfen....Güvenlik adına hiçbir şey yok...
10 yaşında ikizlerim ve Eşim ile bu cumartesi- pazar Kartepe için verilen ücretten , yol dahil daha ucuza uludağda tatil yaptım..tüm bu endişerden uzak...
Yıllar sonra Kartepe düzelmiştir düşüncesi ile tekrar buraya bir şans vermek istedim ancak gördüğüm kadarıyla herşey aynı tas aynı hamam...
Bilgiler için tüm forum üyelerine teşekkür ederim..
aligalip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla