(Cihanc'tan) biraz da olsa sevindirici bir durum oldu bugün.sanırım dikkate alınıyoruz;
İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim AYDIN Ödemiş Belediyesi ile Bozdağ Kayak Merkezi Tesislerini gezmiş incelemelerde bulunmuşlar.
haberin detayına aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz
http://www.odemis.bel.tr/haberler/29...e-bulundu.html Selam Cihanc; aslında bizzat Ödemiş Belediye Başkanı üzerinde ve bu konuda biraz baskı kurulabilse, muhtemelen bu işe yarayabilir bence, çünkü Ödemiş belediye başkanı AKP'li ve hükümet kanadından, açıkçası şayet Ödemiş Belediye Başkanı da Bozdağ kayak merkezini çok fazla ister ve AKP desteğini de yeterince sağlarsa, ki zaten aynı partiden olması, onun için çok ciddi bir avantaj, o zaman da Bozdağ işini en tepeden halledip çözebilir, hatta bu olabildiğince de çabuk bile gerçekleşebilir. Velhasıl bu konuyu da düşünmekte fayda var, hatta sağa sola çekilecek Bozdağ'la ilgili tüm resmi mailler mesela, Ödemiş Belediyesi Başkanı beye de mutlaka yollanmalı bence.
Aslında ben Bozdağ kayak merkeziyle ilgili birkaç maili, şu son 3 yada 5 ay içinde Ödemiş Belediyesi Başkanına da zaten yollamıştım, ama bu mailler onun eline geçti mi, geçtiyse de, acaba bunları ciddi aldı mı yada alır mı bilemem ? Ama herhalde almalı şeklinde düşünüyorum, çünkü Ödemiş'in turizm ürünleri çok sınırlı bence ve Bozdağ kayak merkezi de ciddi bir turistik ürün netice olarak, tabi bana göre.
Saygılarım, sevgilerim ve başarı dileklerimle de.
Oner Govsa