Selam Bubun; öncelikle ilgin ve yardım arzun için de sana çok teşekkürler, hemen alttaki maili ben ilgili yerine yollamıştım, ama sen bu metni biraz değiştirip, direkt olarak Orman Bakanlığı ilgili genel müdürüne veya müsteşarlığına ve hatta belki de bizzat Bakanın kendisine yollasan, herhalde çok daha yararı olabilir sanki.
Saygılar, sevgiler ve tekrar çok teşekkürler.
Oner Govsa
Kimden: onergovsa [onergovsa@mynet.com]
Gönderildi: 04 Kasım 2014 Salı 13:33
Kime: izmirobmbasin;
navci@ormansu.gov.tr;
hozbek@ormansu.gov.tr; Orman Genel Müdürlüğü
Bilgi:
h.aytac@ormansu.gov.tr;
bilgiedinme@ormansu.gov.tr;
onergovsa@gmail.com;
drsezak@gmail.com;
dkmp@ormansu.gov.tr
Konu: TC Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sn Yetkilisi; İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezinin Akibeti Ne Olacak Hk.
Önemli Bir Giriş Notu: Bu maili alan Sn Yetkil; şayet bu mail, esas doğru adrese ulaşamamış ise, size zahmet bu elektronik postayı ulaşması gereken asıl adresine de hemen yollayabilir misiniz, yardımlarınız için de size şimdiden çok teşekkürler ve çok saygılar. Öner Gövsa
TC Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sn Yetkilisine;
Sn Yetkili; Bir süre İzmir Valiliği marifetiyle, İzmir İl Özel İdaresince Kullanılmakta ve çalıştırılmakta da olan İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezinin tüm tesisleri, sizin mülkiyetinize iade olmuştu, bizim aldığımız en son duyumlara göre, Bakanlığınız kanalıyla ilgili Müdürlüğünüzün İzmir Ödemiş Bozdağ Bozdağ kayak merkezi tesislerine sadece bir bekçi görevlendirip koyduğu yönündedir, acaba Bakanlığınızın ve ilgili birimlerinizin, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkeziyle ilgili ve kısa vade olarak ileriye dönük bazı görüş ve çalışmaları da var mıdır ? Yani; velhasıl ve mesela yaklaşmakta olan bu yeni kayak sezonu için, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkezinin herhangi bir açılma ve faaliyetiyle ilgili, yeni bir durum ve bir oluşum var mıdır ve neticede buranın akibeti acaba ne olacak ?
Açıkçası ve bu konuda; İzmir Ödemiş Bozdağ kayak merkezinin ilk ve tek proje müellifi olmak adına, şahsıma ve kısa bir geri dönüşle, kısa bir cevap da şayet yollanabilirse, çok memnun olacağım, ayrıca bu merak sadece tek bana ait de değildir, İzmir ve Ege'de bu spora gönül vermiş pek çok eski İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezi müsterisi ve müptelası genç arkadaşlar da, sezon yaklaştıkça bana da sürekli bu soruyu ve Bozdağ'ın akibetini sormaktalar, yani böylesi bir büyükçe grup da, özellike de bu konuyu çok merak etmektedirler. O sebeple sizden; bu önemli konuyla da ilgili çok kısa bir cevabı çok rica ve talep de etmekteyim.
Ayrıca ve hemen alta, yine aynı ve İzmir dağ projesi kısmını da içeren ve tarafıma da ait olan bir dağ web sitesi lingi de ilave ettim, bu web sitesindeki ve İzmir Ödemiş Bozdağ kayak merkeziyle alakalı tüm teknik bilgi ve açıklamaların, ilgili teknik birimlerinizce değerlendirilmesini de umuyor, diliyor ve çok da rica ediyorum.
http://www.dagprojeleri.com/ http://www.dagprojeleri.com/tr_izmirdagprojeleri.aspx?id=1 (İZMİR ÖDEMİŞ KAYAK MERKEZİYLE İLGİLİ OLAN)
Öner Gövsa İns. Müh. İzmir.
İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezinin ilk ve tek doğal proje müellifi ve Önceki Değerli İzmir Valim Sn Kutlu Aktaş ile birlikte buranın yapılmasını sağlayan kişi.
GSM: 0 532 325 57 26
Orman Genel Müdürlüğü Sorumluluk Reddi (Disclaimer)