Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4 December 2014, 22:00   #5 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Selamlar ve sevgiler Sezmur ve Cihanc; bu başlığı şimdi gördüm, ama bir önceki detaylar için, bu konunun eski linkini buraya da ilave edeyim şeklinde düşündüm. Neyse hemen altta eklemeliyim.

http://www.skiciyiz.biz/bozdag-son-d...36-sayfa3.html

Bunun dışında çok duyarlı bir kardeşimizin bir girişimini ve tabi desteğini de buraya aktarmadan edemeyeceğim, Şöyle ki;

Şamil Kaya TC Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sn Yetkilisine; Sn Yetkili; Bir süre önce İzm...
2 Ara (2 gün önce)
TC Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sn Yetkilisine; Sn Yetkili; Bir süre önce İzm...

Öner Gövsa <onergovsa@gmail.com>

2 Ara (2 gün önce)

Alıcı: Şamil

Çok teşekkürler Şamil bey; konuya ilginiz ve bu eyleminiz de beni çok memnun etti, size tekrar çok teşekkürler.
Saygılarım ve sevgilerimle.
Öner Gövsa

2 Aralık 2014 09:09 tarihinde Şamil Kaya <Samil.Kaya@taek.gov.tr> yazdı:

TC Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sn Yetkilisine;

Sn Yetkili; Bir süre önce İzmir Valiliği marifetiyle, İzmir İl Özel İdaresince Kullanılmakta ve çalıştırılmakta da olan İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezinin tüm tesisleri, sizin mülkiyetinize iade olmuştu, bizim aldığımız en son duyumlara göre, Bakanlığınız kanalıyla ilgili Müdürlüğünüzün İzmir Ödemiş Bozdağ Bozdağ kayak merkezi tesislerine sadece bir bekçi görevlendirip koyduğu yönündedir, acaba Bakanlığınızın ve ilgili birimlerinizin, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkeziyle ilgili ve kısa vade olarak ileriye dönük bazı görüş ve çalışmaları da var mıdır ? Yani; velhasıl ve mesela yaklaşmakta olan bu yeni kayak sezonu için, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkezinin herhangi bir açılma ve faaliyetiyle ilgili, yeni bir durum ve bir oluşum var mıdır ve neticede buranın akibeti acaba ne olacak ?

Kayak Sporuna gönül vermiş sporcular olarak, tesisin en kısa sürede, tekrar faaliyete geçmesini istiyoruz.

Saygılarımla,

Şamil KAYA
Bilgisayar Mühendisi
Türkiye Atom Enerjisi Kurumu

Yanıtla
Yönlendir

Şamil Kaya

3 Ara (1 gün önce)

Alıcı: bana

Merhaba Öner Bey,

skiciyiz forumlarında yazılarınızı takip ediyorum, bu spor için neredeyse hayatınızı adamışsınız, asıl ben kendi adıma size teşekkür ederim.

Kayağa yeni başlamış, hayatının 28 senesinde kış sporlarını es geçmiş ve bunun pişmanlığını yaşayan, Ankara'da ikamet eden bir Karşıyakalı olarak İzmir ve Ankara çevresindeki kış sporları imkanlarının artmasını gönülden istiyorum. Bu yüzden sizin konuyla ilgili mailinizi görünce kayıtsız kalamadım.

Saygılarımla,
Şamil KAYA

Öner Gövsa Çok teşekkürler Şamil bey; konuya ilginiz ve bu eyleminiz de beni çok memnun ...
2 Ara (2 gün önce)
Çok teşekkürler Şamil bey; konuya ilginiz ve bu eyleminiz de beni çok memnun ...

Görüldüğü gibi yardıma hazır ve çok duyarlı kardeşlerimiz de var ve en azından bir kardeşimiz mesela eyleme kalkıştı ve yardımcı olmaya da çabaladı. Fakat henüz bu sayımız çok az maalesef.

Not: Dahası; ilgilenen arkadaşlarımız için bir web sitesi adresi de vermiş olayım ayrıca: www.dagprojeleri.com adlı web sitesinden ilgilenen arkadaşlar, şayet bu web sitesinin açılan ilk ana sayfasındaki İzmir dağ projesi detaylar bölümünü de tıklarsa, tüm detaylara da hemen ulaşabilir.

Sevgiler, saygılar ve en içten başarı dileklerimle de, görüşmek üzere.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla