Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4 December 2014, 18:54   #23 (permalink)
mcakara

mcakara

Durum: Cold
Süper gibi

Bunu takip edelim. Açılınca deneyen binen havada giderken gören haber versin.

AVM miz de olacakmı dedik harbiden olacakmış Aşağıda ayrıntı.

Haftanın Her Günü | Aralık 2014’e kadar; Daha erken olsa iyimiş. 08.00- 20.00 saatleri arasında, durmaksızın süren seferler | 20 saniyede 1 yola çıkan toplam 78 Kabin | İhtiyaca göre 96 kabine kadar çıkan taşıma kapasitesi | Her kabinde 8 kişi | 1 saatte 1500 kişi – 1 Günde 21.000 kişi taşıma kapasitesi | 12 dakikada Uludağ’da

Web sayfasına baktım aşağıdan çıkıyor iniş yeri iki tane birincisi aynı yer 1. otel bölgesine uzak olan nokta. 2. iniş yeri ise ikinci bölge tam kartanesi önü yeni adıyla my montain ın önünde indiriyor gözüküyor. Ama tam anlamadım sanki ikinci nokta açılmamış yada acılacak mı tam anlayamadım.

Yazan bilgi söyle
2.BÖLGE OTELLER İSTASYONU

4. ve son istasyon olan 2.Bölge Oteller İstasyonu, Aralık 2014’te açılıyor!

Ayrıca projesi “henüz maketten” izlenen” Oteller İstasyon Tesisinin” de; 2016 yılında tam faaliyete geçmesi planlanıyor.

Bursa Teleferik A.Ş.’nin “dev tesis” projelendirmesinin 4. aşamasında tamamlanacak olan Oteller 2.Bölgesi İstasyon Tesisinde; Kongre Merkezi, Alışveriş Merkezi, Spor Sahaları, SPA gibi etkinlik alanları hizmete açılacak.

Bursa Teleferik A.Ş. bu projenin tamamlandığında, Dünya çapında ses getireceği inancıyla ve Türkiye’nin en görkemli turizm alanlarından birini oluşturmanın heyecanıyla çalışmalarını sürdürüyor.

2.Bölge Oteller Son Durak İstasyonunda Sunulan Hizmetler ve Mağazalar:

Projesi tamamlandığında Alışveriş Merkezi, Spor Sahaları, SPA, v.s. – WC’ler, Açık Otopark.

Bu arada web sayfası teleferik.com.tr

Kışın kayarım, Yazın dalarım....
Rossignol Imperial 160
+15°/-15°
mcakara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla