Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 November 2014, 22:31   #48 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Selam zencoksk ve sana çok teşekkürler, demek istediğim şu ki, İzmir'de bu konuyu çok az sayıda kayakçı dile getiriyor ve bu çok az kişi ilgili mercileri de biraz topa tutabiliyor. Oysa bu sayı 50'lere veya 100'lere falan katlansa, örneğin Orman bakanlığına Bozdağ ile ilgili yüzlerce mail gitse ve bu aynı mailler yine aynı zamanda İzmir'li bazı gazetecilere de birlikte yollansa, işte o zaman yeterince ses getirebilir ve birilerini de ittirip harekete geçirebilir. Şimdi Bozdağ konusuyla ilgilenen İzmir'li kayakçı sayısı, bence ve belki sadece 1 elin en çok 5 parmağını geçebilir ama, aslında genel toplam 10 kişiyi bile pek bulamıyoruz maalesef ve bu sayı da malum ki çok yetersiz, benim esas anlatmak istediğim de işe bu gerçek durumdu. Neyse ve bu konuda yeterince görev yapmış olan bizler, şimdilik biraz bekleyeceğiz ve durumu, gidişatı da gözleyeceğiz, bakalım neler olacak yada olmayacak, daha olmadı yeni bir stratejiyle yine harekete geçmek gerekebilir belki, ama dilerim buna pek gerek kalmasın diyorum.

Not: Ayrıca sana da selamlar ve çok teşekkürler Ulsk;

Saygılar ve sevgiler.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla