Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 November 2014, 21:45   #21 (permalink)
snowrock

snowrock

2 sene önce 3 vadide 1 hafta kaldım. valthorens daha çok kayakçılar için çünkü açık alan rüzgar alıyor ve kar sert ama telesiyej sistemleri dehşet. meribel ve courchevel daha çok boardcuların tercih ettiği yerler. orelle'yi tercih etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. courchevel jet sosyete yeri bi hamgurger 25euro. olurda valthorenste kalırsan snowcafe ve malezyaya gitmeyi ihmal etme. meribelde la folie douce'de mutlaka after ski party'e katıl 4-5 arası. meribelde bigair açıyorlar rampadan atlamak için fırsat olabilir. aynı zamanda orada dc'nin snowparkı var çok dehşet bir snowpark. valthorensten meribele ve chourchevele kayarak geçildiği doğrudur yol üstünde snowparklarda var ve baya zaman alıyor. valthorensten offpist alandan orelle'ye kayarakta geçtim. 3 vadinin toplam 600km pist uzunluğu olduğu söyleniyor. dağda merkezde kalırsan fiyatlar yüksek. dağın dibinde kiralık evler fiyatları uygun. araç varsa sıkıntı olmaz yollar temiz trafik yok. valthorense freeshuttle yapan şoför türk (hala duruyorsa). meribelde foto çekenlerin bir kısmı da. fransızların dağ çiçeklerinden yapılan bir içkisi vardı mutlaka dene. ayrıca etler inanılmaz lezzetli mutlaka steak ye. esf'den ders alabilir, grupla kayabilirsin. otel kiralama işinde gittiğinde resepsiyon bulamazsan şaşırma anahtarı turizm ofisinden alıyorsun. ayrıca ne kadar evi temiz bıraksanda temizlik ücreti yansıtabilirler. çok güzel yerler kay kay bitmiyor. 1 hafta ve üzeri kalacaksan mutlaka 3 vadi skipassı al. bazı günler valthorenste tesisler kapalıyken hava durumundan dolayı meribel ve diğer yerler açık olabiliyor. locasun.fr 'de daha uygun fiyatları bulabilirsin biz oradan kiralamıştık. skipass dahil konaklamalar çok daha uygun. 1 hafta 3 vadi skipassını yanlış hatırlamıyorsam 250 euro gibi bir fiyata almıştık.
snowrock isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla