Sevgili Öner abi/Sevgili Bozdağ sevenler;
Biraz önce Orman Bölge Müdür yardımcısı Erdal Çetinkaya dan Bozdağ hakkında bir bilgilendirme maili aldım. Benim mailim ile gelen cevabı aynen sizlere iletiyorum.
Umarım en kısa sürede bahsedilen işlemler sonuçlanır.
Yorumlarınızı beklerim.
08:48 (35 dakika önce)

Alıcı: bana
Sayın UZUN
İzmir Valiliği, İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün 28.05.2014 tarihli ve 12674 sayılı yazısı ekinde 6360 Sayılı Ondört İlde Büyükşehir ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un Geçici 1 inci maddesinin (1) inci fıkrası hükmü gereğince kurulan "Devir, Tasviye ve Paylaştırma Komisyonu'nun 12.05.2014 tarihli ve 59 sayılı kararı gereğince 10.06.2014 tarihinde tesis İdaremizce teslim alınmıştır. Bakanlığımızın 05.08.2014 tarih ve 128 no'lu Oluru ile verilmiş olan izin iptal edilmiştir.
Tesisin Bayındır İşletme Müdürlüğü demirbaş kayıtlarına alınarak değerlendirilmesi çalışmalarına başlanılmış ve devam etmektedir. Demirbaş kayıtlarına alma işlerinin tamamlanmasından sonra Genel Müdürlüğümüzün de uygun görmesi halinde tesisin işlettirilmesi amacıyla 2886 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde işlem tesis edilecektir.
Bilgilerinize rica ederim.
Erdal ÇETİNKAYA
Orman Bölge Müdür Yardımcısı
Kimden: Gönderildi: 06 Kasım 2014 Perşembe 09:10
Kime: izmirobmbasin;
navci@ormansu.gov.tr;
hozbek@ormansu.gov.tr; Orman Genel Müdürlüğü
Bilgi:
h.aytac@ormansu.gov.tr;
bilgiedinme@ormansu.gov.tr;
dkmp@ormansu.gov.tr
Konu: Ödemiş Bozdağ Kayak merkezi hakkında
Sayın Yetkili;
Bir süre önce İzmir Valiliği kararı ile , İzmir İl Özel İdaresince Kullanılmakta ve çalıştırılmakta da olan İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezinin tüm tesisleri, sizin mülkiyetinize iade olmuştu, bizim aldığımız en son duyumlara göre, Bakanlığınız kanalıyla ilgili Müdürlüğünüzün İzmir Ödemiş Bozdağ kayak merkezi tesislerine sadece bir bekçi görevlendirip koyduğu yönündedir, acaba Bakanlığınızın ve ilgili birimlerinizin, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkeziyle ilgili ve kısa vade olarak ileriye dönük bazı görüş ve çalışmaları da var mıdır ? Yaklaşmakta olan bu yeni kayak sezonu için, İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak merkezinin herhangi bir açılma ve faaliyetiyle ilgili, yeni bir durum ve bir oluşum var mıdır ?Buranın akibeti acaba ne olacak ?
Konu hakkında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.