http://www.milliyet.com.tr/Milliyet....ReleaseID=2617
Ve bu haberin devamı; 5'nci İc Sayfada ve Sn Erdal İzgi'nin kendi kosesinde yer alıyor, fakat ben o sayfayı internetten maalesef asla bulamadım ve tabi acamadım, ama ozetle soyleydi;
Sn Erdal İzgi'ye Gore, Bozdag'ın henuz Buyuk Sehir Belediyesine bir devir islemi de yapılmamıs ve HUkumetin İzmir Valisi de burayı Ozellestirme idaresine verecekmis, oysa burası aslen zaten İzmir halkının kendi malıymıs, neticede Valilik falan zaten yolcuymus, ama bizler hancıymısız ve bu mal da zaten İzmir Halkının kendi malıymıs, o sebeple İzmir'lilerin kendi mallarına sahip cıkması ve bunun mucadelesini de mutlaka yapması gerekiyormus, boylece bu Bozdag da asıl sahibi olan ve secimle is bası yapmıs bulunun İzmir Buyuk sehir Belediyesi mulkune gecmeliymis, aksi halde biz İzmir'liler birbirimizin yuzune bile bakamayız sekilde yazıyor.
Ancak Bu konuda Onemli Bir Dip Not da Oner Govsa'dan. resimde parcalanmıs ve dagılmıs bulunan ve icinde snowtrack'ın da yer aldıgı o hurdalık resmi ve goruntuleri, aslında onceki ilk Bozdag musteciri Sn İbrahim Cifti beyin mulkiyetine aitti ve o ekipmanlar, snowtrack falan kırık dokuk mallar da, zaten son Bozdag isletmesine ait degildi ve asla da kullanılmıyordu. bu konuda ve akıllarda yanlıs fikirler olusmaması ve kalmaması adına bu acıklamayı da yapmak zorunda kaldım.
Saygı ve sevgiyle de bu konuyu ilginize sunuyorum.
Oner Govsa