sezmur´isimli üyeden Alıntı
Öner abi
Cumartesi bende Nif dağının zirvesini gördüm bembeyazdı. Bende 20 nisanda yani bugün kayaklarımı bizim Bozdağa bıraktım. Dün gündüz Bozdağ köyüne kar yağmış ve evlerin çatıları arabaların üzeri beyaza bürünmüş. Bende çocuklarla kayak merkezine gidip senenin son karını görüp döndük. Nisan ayında 120kg yağış düşmüş Bozdağa ve toplamda tüm sezon da 600kg'ye ulaşmış yağış. Geçen sene 1300 kg lardaydı. %50 yağış düşüşü söz konusu.
Bir iki resimde ekleyeyim 20 Nisan 2014 Bozdağ saat 1600-1800:
Bu arada kayak merkezinin durumu içler acısı. tüm sıvalar taş kaplamalar dökülmüş.
Köydeki söylentiye göre Ödemiş in AKP partili Belediyece alıması nedeni ile Bozdağ ın önümüzdeki sezon açılacağı yönünde kuvetli bir kanı var.
Bu arada İzmir il özel idaresinin malları İzmir Büyükşehir belediyesine devri yapılmamış Özelleştirme idaresine devredileceği yönünde bir gazete haberi okumuştum geçtiğimiz hafta....
Her ne olursa olsun temelde yapılacak önemli işler var.
Biraz önümüzü görebilirsek bunların neler olduğu ve çözümleri konusunda maddelerle bir yazı yazabilirim.
Neyse umarım bu yaza durum biraz olsun netleşir
Herkese selamlar |
umarim ozellestirme idaresine devredilir ve ozel bir yatirimci buraya hakettigi degeri verir. Il ozel idareden sonra kulaga hos gelsede belediyede sonucta burayi isletemez. once 2-3 sene yurtdisi gezileri yapilir `bilgilenme amacli` sonrada kar ustunde mangalda sucuk icin bir cardak yaparlar, bunuda resimleyip aylarca reklamini yaparlar cok guzel oldu diye biter gider.