19 April 2014, 14:51
|
#44 (permalink)
|
| Oner Govsa´isimli üyeden Alıntı
Bozdag'ın Buyuksehir Belediyesine devri konusunda suan bir sıkıntı var mı bilemem ? Ama belki de devir işlemi bitmiş yada bitmek uzere de olabilir, zaten burası bize devir edilmeyecek de denmedi aslında, lakin Buyuksehir Belediyesine bağlı Odemis Belediye Baskanlıgı da bu secimde AKP'de kaldı ve tabi Bozdag'da zaten Odemis ilce sınırları içinde yer alıyor, ama diğer yandan Bozdag'da zaten Ozel İdare'nin mülkiyetindeydi ve torba yasaya gore Ozel İdarelerin Malları da, aslında Buyuksehir Belediyesine devredilmek zorundaydı, fakat yine de bilemem artık, velhasıl Bozdag'ın su anki akibeti acaba tam olarak ne durumda bu bilinmiyor ? AKP'li Buyuksehir Belediyelerinde; bu tur devirler konusunda da, malum herhangi bir sıkıntı yasanmıyor. Lakin İzmir Buyuksehir'den bana gelen cevabi yazıda da, Bozdag bize ait değil diye de yazmıyor. Her neyse; herhalde kısa sure sonra bunu tam olarak öğreniriz sanırım, nasılsa basın da bu durumu herhalde yazar neticede.
Bunun dışında ve ayrıca; aslında ben, bu Bozdag konusunda yazdığım ve Buyuksehir Belediyesi Baskanına da yolladığım ustteki maili, yani o metni ve bir ilave de olarak, aynen Odemis Belediyesi ve Bozdag Belediyesi Baskanlarına da, yine maille yollamış bulunuyorum, yani bu durumdan onları da haberdar etmiş bulunuyorum, ama o Belediyelerden de bana, henüz bir cevabi geri donus de olmadı, ama belki de bir sure sonra olabilir, biraz bekleyelim bakalım. Velhasıl; belirttigim gibi ve suan icin ben elimden gelen her seyi de yapmıs durumdayım, ama yine de ve bir muddet sonra ben; Buyuksehir Belediyesinin o ilgili bolumunu veya mudurlugunu de, belki bir ziyaret ederim herhalde.
Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa | elinize saglik. bende ayni sekilde mail yoluyla ulasip detsek vermeye calisacagim bunun disinda yardimci olabilecegim bir konu olursa her zaman hazirim elimden geleni yapmaya. |
|
| |