Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 February 2014, 00:57   #1 (permalink)
shnkkk

shnkkk

Durum: Aggressive
Dağ kuralları

Yazılı olmasada kulaktan kulağa duyma bazı kurallar olduğunu hepimiz biliyoruz.Bir yerde saygının ve düzenin sağlanması için kurallar her zaman vardır.Kendimi şu ana kadar en özgür hissettiğim yer ve his dağda snowboard yapmaktır.Kendimi doğanın ellerine bırakıp teknolojiden uzaklaştığım ve bu işi yapan herkesinde bu konuda hemfikir olduğunu düşündüğüm bir zevk.Zaten artık teleski veya telesiej sıralarında boardlarımıza veya kayaklarımıza vurulmasına,çizilmesine alıştık.Amma velakin geçen gün uludağda yaşadığım ve gerçekten çok sinirlendiğim bir durum yaşadım.Bu gerçekten herkesin can sağlığını tehlikeye atan/atabilen bir durum.Bizim ülkemizde her zaman ben yaparım ve bana birşey olmaz mantığı var.Maden pistini bilen herkes son düzlükte yürümemek için hızlı gitmemiz gerektiğini bilir.Bu sebeple hızlıca inerken iyi! bir arkadaşımız dar bir geçişte lap diye önümde durdu.Bende çarpmamak için durdum.Kızdığım nokta ben durduktan sonra gülerek aa bak buda kaldı demesi.Eee ne var bunda diyeceksiniz.Herkes düşebilir,iyi kayamayabilir ama böyle durumlarda herkesin pistin kenarına geçmesi gerektiğini bilir.Bu konuyu açmamın sebebi ise böyle yazılı olmayan,aklınızda olan,kayarken yapmamız gerekenleri tek bir konu altında toplamak.Herkesin bilinçlenmesi hem bizim açımızdan, hemde yeni başlayacak arkadaşların yararına olacaktır.Teşekkürler...
shnkkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır