Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 January 2014, 20:21   #44 (permalink)
demohayat

demohayat

Durum: Balanced
awacs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar,
Polat ve Xanadu otellerinin pistleri açık durumda ve bir hayli hareketli hafta içi olmasına rağmen . Polat otelin 5 farklı pisti var.ama belli noktada hepsi birleşiyor.4 numaralı pist,siyah pist,bir kımızı birde mavi pist var. Sandığım kadar da kısa değilmiş.bugün Ejderi deneyeceğiz. Ama bordcu bir arkadasla tanıştım ( bord yapan üç kişiydik.Burda herkes kayakçı) Ejder buzdu ve çok sert rüzgarı vardı burası daha güzel dedi. Gidersem aksam detayları yazarım.Bu arada skipass 30 tl+20 tl depozito. Snowbord kiralama 55₺ aklınızda olsun.
Otelin de SPA sı da hareketli. Rusya ve Ukrayna'dan misafir hayli fazlaydı.
Vay anasını eskidende Rus turistler cok olurdu, bir ara azalmıştı. Hatta 2012 de Xanadu du kaldığımda hiç turist yoktu otelde. Demek polat oteldelermiş Erzurum adına iyi haber

Bu arada merakla durum soran arkadaslar bence cok sanslisiniz. Türkiyenin hicbir yerinde yeterli kar olmamasindan mutevellit su anda kaymaya en elverişli yer Palandöken Xanadu ve Polat pistleridir bana göre. Yapay kar isi Erzurumda baya iyi...

Bu arada skipass icin daha oncede söylemiştim hatırlatalım. Polati bilmiyorum fakat Xanadu skipass icin bazikurumlara indirim yapıyordu. Skipass alacak arkadaslar mutlaka sorsunlar. Zaten polat ile pistler hemen hemen ayni nitelikte, bir bölümü ortak. Boşu boşuna fazla para vermeyin, 10 tl idi TSK personel ve ailesine...

Sabri Berkcan ERÖZCAN / Ankara
Çankaya University Formula-G CARTEMT Solar Car Team
Elan RaceSX
2012 Yeni I30 Style Dizel Otomatik & 2010 Hyundai i20 1.4 CVVT Style
i30club.com
Elan RaceSX
demohayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla