ersnalpn´isimli üyeden Alıntı
Erzurum da barajın kar miktarına etkisini gittiğimizde neredeyse herkesden duymuştuk. Tabi kim konuda bilgili kim değil bilemiyorum.
Geçen sezon 5 gün şehirde konaklayıp anlaştığımız taksiciyle her gün çıkıp inmiştik, tarhiler de sanırım şubat tatiline denk geliyodu. Kar gayet güzeldi hele ki 3. günde yağan kar son 2 günü tadından yenmez hale getirmişti. Erzurumun genelde kayakçılar için daha iyi seçeneklere sahip olduğu konusuna bende katılıyorum ama snowboard yapan biriyseniz de sıkılacağınızı sanmıyorum. Özellikle gondol'un sonuna kadar çıkınca sağ tarafa giden kayakçıları takip edip pistten ayrılırsanız çok güzel bir yamaç var. Zaten görünce direk anlarsınız nereden bahsettiğimi. Yani sonuç olarak ben bu konuda yetkili birisi değilim fakat kendi tecrübelerime dayanarak konuşursam çok küçük birkaç terslik ve şehir de kalanlar için gecelerin sıkıcı olması dışında palandöken bence fiyat performansta diğer kayak merkezlerini 2 ye katlar. |
Hocam güzel bir yorum haklısınız barajın etkisi oldu ama son yıllarda dünyanın genel olarak iklimi değişti o da bir gerçek.. Palandöken fiyat açısından gerçekten diğer yerlere göre cok uygun ve benim yıllardır boardla ilgilenen arkadaşlarımın da hiç pistlerden yakındığını hatırlamam yani kayakcılar kadar eğlenirler mi bilmiyorm ama boardcular da memnun halinden...