Hakan Berberler´isimli üyeden Alıntı
Bir kaç sebebi olabilir, öncelikle 3 tane konusunda uzman markanın botlarını kulladığınız için sorun sanki yanlış kulllanımdan veya yanlış bot numarası seçiminden kaynaklanıyor gibi geliyor.
Eğer doğru bot numarası seçtiyseniz şunlardan olabılır
1. Bot daha iyi tutsun diye çok sıkıyor olabılırsınız, hem ıc mesı hem dış ayakkabıyı
2. Brunonun dediği gib soğuktanda kaynaklanıyor olabilir. duzugn bır snowboard corabı ve brunonun tavsıye ettıgı gıbı bır cozum olabılır.
3.Botu ısıtma ıslemınızı yaptınız mı?
4. Cok buyuk olasılıkla bağlamanın yanlış ayarlarından bu agrı kaynaklanıyor olabılır. Zıra bot normalde ayagınız acıtmıyor ama kayarken acıtıyor. Bu da baglamanın straplerını bagladıgınızda fazla sıkmanızdan veya sratplerın ayarsız olmasından kaynaklanıyor olabılır. mesela baglama yagınıza ufaksa yanlardan hem tabanı sıkıyor olabılır. veya baglamanın strap ayarı yapılmadıgından strap saga ve sol kayıp ortalanmadıgından ayagın kenarına daha cok baskı yapıyor olabılır. Bnece buyuk oranda bu yuzden problem. |
1.Sıkıyorum ama normal oldugunu dusunuyorum yani botla ayagımda boşluk kalmasını sevmiyorum sıkı sıkıya olması daha güvende hissettiriyor kendimi.
2.Coraplarımı değiştirip deniyecegım ama çözüm olucagını zannetmıyorum.
3.evet yaptırdım.
4.Botları evde 30 dakıka kadar gıydıkten sonra aynı yerde ağrı başlıyor.