Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3 December 2013, 20:14   #27 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
drozgurd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu günyukarıyla konuştum ,bu sene boz dağı açmaya pek niyetleri yokmuş.şimdiye kadar tek çivi çakılmamış.geçen seneki hasarı bile onarmamışlar.

Eh iste; onlardan da maalesef ve zaten de bu beklenirdi. Acıkcası; bu gune dek ve onlardan, Bozdag'ın projesinin tamamlanması, hayati eksikliklerinin de giderilmesi ve gelistirilmesi adına da, acaba hangi hayır gelmisti ki ?

Bu onumuzdeki hafta bası gibi mesela; bizim İzmir Bozdag'a da muhtemelen yeterince iyi bir kar da gelmis olacak, Bozdag kasabası ve koyu kayak merkezi acılsın istiyorlar ve ozel idareye baskı da yapıyorlar bu konuda, zaten gecen yıl kapatılması yuzunden de perisan oldular ve ekonomik olarak baya bir kayba da ugramıslardı ve cok da soylenip sikayet ediyorlardı, bakalım simdi bu baskıları da acaba bir sonuc verebilecek mi ? Zaten Bozdag'ı hep kucuk ve eksik bırakmaya da kesin kararlı ve hatta kapatmak icin bile hep fırsat kollayan ve baskın konumda da olan bir Valilik ve Ozel idare zihniyeti de maalesef hep vardı ne yazık ki. Bu asla acıkca telaffuz edilmedi, ustelik soylendiginde de hep inkar edildi, ama bu gercegi, onlar da ve ben de zaten biliyoruz aslında. Bunlar İzmir'in bu degerini hep surundurmeye mahkum etmis ve hep de, cok sinsi bir Bozdag muhalifleriydi gercekte, ama ve buna ragmen de, İzmir'in degerlerini yukseltmeye calısıyoruz yuttumacası ve iddiasındaydılar yine de. Herneyse ve suan itibariyle bunun esas yetkisi de; zaten ve sadece Ozel idarede ve Valilikte bulunuyor, kısmetse yerel secim sonunda ve nisan basınnda falan İzmir Butunsehir Belediyesi Bozdag kayak merkezinin mulkiyetini ve yetkisini de almıs olacaktır herhalde, ama sayet bir son dakika katakullisi de olmazsa tabi, zira burası Turkiye.

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (3 December 2013 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla