isa53´isimli üyeden Alıntı
ama bu bir strateji 110 tl giriş ucertı ben 110 tl ye 5 kişi erken rezervasyon yaptırdım bu sene mesela dıaşrıdan piste adam almak istemiyor otelı doldurmak sıtıyorlar.
olay bu ve tur duzenleyenelre guzel fıyatlar verıyorlar. |
Oteller dısından ve ozellikle de hafta sonlarında pistlerde olusan yıgılmayı onlemek amacıyla bunu yapmıs olabilirler, ayrıca bu dusunce ve ilk anda cok haklı gibi de gorunebilir ama, aslında tum Alp kayak merkezlerindeki kayak pistlerinde de hafta sonlarında ciddi yıgılmalar olur genelde, fakat nedense ve o Alp'lilerin aklına asla boyle kurnazca yontemler de gelmiyor, yoksa bizimkiler Alp'lerin dısında ve acaba yep yeni bir sistem mi icat ettiler ? Hani ve bizimkiler bunu Alp'lilere de ogretseler de, belki Alp'lerdeki hafta sonu yıgılmasına bu tur de bir yardımları da dokunmus olsun bari, mi desek buna acaba ? Yada acaba bizler mi ve bu konudaki esas Alp'in sistemlerini mi ogrenmeli sizce ? Ben bu ulkenin cozum seklinde de ve hep de cok sasırıyorum her defasında da, nedense bizimkiler ve neredeyse herseye de hep once kıçından bakıyorlar ve hep de tersten yaklasıyorlar adeta, sonra da ve iste boylece de ortaya; oraları ve bizim buraları ayırımı da cıkıveriyor tabiki de. Yani esasta var olan ve gercekte de zaten teknik bazlı olan bu sorunu, parasal sistemlerle oynayarak ve bu yonde geleni de kazıklayarak cozmeye kalkısmak, bence tam bizelere uygun bir oriental cozum sekli yada ve cok daha da dogrusu; aslında buna kurnazca ve soyguna da yol acan, haksızca ve kotu niyetli bir care diyelim isterseniz. Neticede zaten Uludag Oteller 1'nci bolgenin projesi cok yanlıstı, o bolgeye yıgılmalar falan da zaten kacınılmazdı ve bu da zaten projenin yanlısıgından kaynaklanmaktaydı, iste tum yanlısların ustune de; dogrular bir turlu oturmuyordu, ama burada ve en basta niyet baska ve kotu bence, once niyeti duzeltmek lazım bana gore.
Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa