Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6 November 2013, 00:55   #36 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
burakbeceren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha kartalkayada 2 tesisin birleşemediği bir ülkede biz 22 tane ortak birleşip size tek kart hizmetini sunabiliyorken, sadece fiyat politikaları bile belli değil diyerek yapılanı küçümsemeniz çokta doğru değil diye düşünüyorum. Her ortağın kendi yatırımıyla alakalı olarak belli bir beklentisi var dolayısıyla zaten sezona 1,5 ay varken bunun konuşuluyor olması normal. Teleferik konusu bambaşka birşey, onun zaten bu konu veya bizimle bir alakası yok. İyi günler.
Evet Burak, bu ulkede verdigin Kartalkaya ornegi de maalesef cok onemlidir ve Uludag'daki bu tek kart sistemi de ve hatta ancak uzun yıllar sonrasında bile olsa, yine de Uludag icin cok onemli ve de kutlanacak bir gelismedir neticede. Ben sahsen Uludag tek kart skipass fiyatlarının da, Alp olcekleriyle karsılastırıldıgında pek de fazla olmayacagını sanıyorum ve umarım bu tahminimde de herhalde yanılmıs olmam. Ayrıca Burak, sayet Haluk'un ogluysan, degerli babana da cok selamlar ve dahası sizlere de kolaylıklar diliyorum. Ancak ve bu aynı konuda bir baska gercek de su ki; aslında 22 ortagın skipassta tek kart siteminde bulusabilmesi, sadece musteriye bir hizmetin de dısında; ayrıca ve zaten Uludag'ın ve Uludag'daki tum isletmecilerin gelecegi adına da, bence cok daha onemli bir zorunluluktu esasında, yani bu isin icinde zaten bir mecburiyet de vardı aslında.

Bunun dısında ve zaten senin de belirttigin gibi; Bursa Teferruc'ten Uludag otellere kadar gelecek mekanik tesilerin, zaten kayak alanlarındaki mekanik tesisleriyle de hic alakası yok tabi.

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (6 November 2013 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla