Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4 November 2013, 16:57   #24 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Wonderland´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Öner Abi... Suan Bozdağ hakkında yazmış olduğunuz bütün yazılarınızı dikkatle okudum. O kadar memnun oldum ki, kayak sporu adına çabalarınızı takdir ediyorum; başarılı kayakçıların ülkemizde de yetişebilmesi adına söylemiş olduğunuz ve yapılması gerekli hususların üzerinde titizlikle durulması gerektiğini düşünüyorum sizin gibi. Eğitim için uzun yıllar Amerika'da kaldım ve kayak sporuna orada başladım.Şuna kesinlikle katılıyorum ki, iyi yüzücüler, başarılı yüzme havuzlarının bol olduğu ülkelerden çıktığı gibi; iyi kayakçılar da başarılı pistleri olan şehirlerden çıkar...

Umarım ve ümid ediyorum ki ülkemiz adına bunlar gerçekleşir....Teşekkürler.
Nezaketin ve hak etmedigim ovgun icin de sana cok tesekkurler Murat ve bu arada gercekci tespitlerine de aynen katılıyorum, lakin ulkemiz; uzun yıllardır ve genel anlamda hep idare-i maslahat tabiri sekliyle de yonetildigi icin, gelismeler cok zor oluyor ve de oyle hep zor oldu maalesef, dilerim ve kısa surede hak edilen ve adam gibi bir yonetim sekline de kavusuruz, malum devlet veya yonetim hep takoz olursa, acıkcası bunu aşmak da cok zor maalesef. Tum Alp'ler; o ulkelerin devlet politikası, stratejileri, planları ve destekleriyle de var edildiler, yani kendi kendine veya Devletlerine de ragmen olusmadı tum oraları, arkasında, bu isin yanında ve her tarafında da hep devlet destegi vardı Alp'lerin, hatta gunumuzde Alp ilk okullarında mesela kayak zorunlu bir ders halen de ve boylece muhtesem bir kayak turizmi endustrisi de ortaya cıktı, 5 yasında kayaga baslayan cocuklara da sahipler ve tabi dunya sampiyonları da oralardan cıkmakta neticede.

Saygılar, sevgiler ve tekrar tesekkurler.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla