Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 October 2013, 00:24   #17 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
[quote=By_PiJon;312727]Evet ağaç kesilmesinden dolayı sivil toplum kuruluşları yürütmeyi durdurma kararı çıkarttılar.

Şuan için Bursa-Sarıalan arası sistem hazdı durumda. Sarıalan ile oteller bölgesi arasındaki 1200 metre olan hat için kesilmesi gereken 100 ağaç, yürütmeyi durdurma kararı ile kesilemedi.

Tum Alp'lerin butun kayak merkezinlerindeki bu tur tum isler de, belli bir uzunlukta ve cok az bir genislikteki dilim icinde yer alan agacların kesimiyle mumkun olmaktadır ve tum Apl'lerde veya tum uygar dunyada da bu zaten cok normal karsılanıyor da, acaba neden bizde normal karsılanmıyor ve cok da direnc goruyor, acaba onlar mı bu isleri hic bilmiyor veya biz acaba onlardan daha iyi bildigimizi falan mı zannediyoruz ? Bence bu isi sadece cehaletle izzah etmek asla mumkun degil, bu isin altında ve bana gore de mutlaka rakip kayak merkezleri var yada birilerinin baska tur hesapları var. Oyle ya; sivil toplum orgutleri sadece bizde yok ki, bu orgutlerin en alaları zaten Alp'lerde ve Avrupa'da var, dahası onların bu konudaki bilinc duzeyinin yanında, acıkcası ve maalesef bizimkilerin esamesi bile zaten okunamaz, velhasıl onların bizden degil de ve tam tersine, aslında bizim onlardan cok ogreneceklerimiz yada ogrenmemiz gerekenler var. Kısaca bizde yapılan boyle bir sacmalık veya rezilik de olamaz yani ve bence bunda bir kasıt var, o muhalif sivil toplum orgutu; bu konu icin ve ilk once aslında kime calıstıgını da izzah etmeli bana gore.

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (31 October 2013 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla