Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 October 2013, 23:46   #4 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
u_y´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim . peki çek cumhuriyetinde tavsiye edebileceğiniz kayak merkezi var mı acaba ?
Aslında ve daha ziyade Alp'leri oldukca iyi bilirim, ama Cek cumhuriyetinde birbirlerine de cok yakın ve cok da sayıda kayak merkezinin var oldugunu da biliyorum, ama tum bunların da, oyle pek matah da olmadıgını duydum ve ayrıca bunu tahmin de ediyorum, zira o ulkede zaten boylesine devasa daglar da maalesef yok. Ama gidilir mi derseniz ? Evet; sayet oradaysan ve yakınsan da bence gidilir, en azından gormek ve tanımak icin de, fakat Alp'ler bambaska tabiki de, yani bunların mukayesesi bile asla dusunulemez zaten. Bunun yanısıra ve ayrıca; Cek cumhuriyetindeki kayak merkezleri konusundaki bilgim de kitabi ve cok da sınırlı oldugu icin, size su en iyisidir seklinde bir tavsiyede de maalesef bulunamayacagım, ancak bu konuda tavsiyede bulunabilecek arkadasların var olacagını da tamin ediyorum ve herhalde o arkadaslarımız, bu tavsiyelerini de ve bu sutuna muhtemelen ve kısa surede yansıtacaklardır sanırım.

Saygılar ve sevgiler.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (22 October 2013 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla