Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 May 2013, 23:55   #13 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Acıkcası ben Valimizin degismesine Bozdag ve gelecegi adına cok fazla sevindim, bana gore ve yine Bozdag adına bu yeni Valimiz eskisinden zaten cok cok daha iyidir, zira ve yine Bozdag adına eskisinden zaten daha kotusu de asla olamazdı bence. O sebeple de ve bence; bu yeni gelen Valimiz, eskisinden de mutlaka cok daha da iyidir.

Dahası ve goreceksiniz ki, bu yeni Valimizle İzmir'in Expo adaylık calısmaları bile eskisinden cok daha da iyi gidecek ve tabi Expo konusunda da, eski Valinin eksikligi de asla ve hic de hissedillmeyecek.

Bence iyi ki gitti o Bozdag muhalifi eski Valimiz, ustelik de İzmir'in guya tum turistik degerlerine sahip cıkmakla da hep ovunmekteydi ama, diger yandan; yine aynı ve neredeyse de hic kar yagmaz İzmir'imizin boylesi cok fantastik ve cok da onemli bir turistik kıs urununu de, nedense ve hep de gormezden geldi durdu, oyle lafla İzmir'li veya İzmir sever olunmaz, sayet İzmir'i seven ve en tepede bir yetkili idareciysen, onun tum degerlerine sahip cıkıp yuceltmek icin de, adeta cırpınacaksın kardesim, bizim oyle kuru sıkı laflara karnımız tok.

Dahası bu giden Vali, kac yıldır gorev yaptıgı bu İzmir'e, bu gune dek acaba ne kazandırdı ki ? Acaba İzmir'deki hangi ciddi eserin altında bir imzası oldu ki ? Velhasıl iyi ki gitti bu Bozdag muhalifi ve sırf da lafı guzaf Vali bey.

Ustelik ve bu gune dek Bozdak kayak merkezi aleyhindeki her turlu karalama kampanyaları de ve nedense hep resmi agızlardan yayıldı durdu, dahası bu olumsuz karalama kampanyalarına da, Bozdag muhalifi Vali beyler, ya canak tuttu yada hep sessiz kaldılar. Sonra da ve guya Bozdag'ın kira ihalesine cıktılar ama, zaten bu kadar karalama kampanyalarından sonra asla ciddi bir talip de cıkmazdı. Esas resmi sahibinin bile hic sahiplenmedigi ve her fırsatta hani Allah kahretsin seklinde yerden yere vurdugu bir malı, niye bir baskası kiralamaya ve sahiplenmeye kalkıssın ki ? Herhalde bu durum da, bu kisiler tarafından ve onceden mutlaka biliniyor du ? Cunku bu kotu propogandaları yapanlar, zaten cok zeki insanlar neticede, yani Bozdag yıllardır ve bu tur yontemlerle de hep surunduruldu bana gore ve hem de bilincle.

Saygı ve sevgiyle.
Oner Govsa

Konu Oner Govsa tarafından (16 May 2013 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir..
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla