Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 March 2013, 19:10   #244 (permalink)
serban

serban

Durum: Relaxed
AriaS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,

Telesiyejden inip binene kadar geçen sürede her türlü off pist olasılığını değerlendiren ve park olsun doğal olsun küçük rampalardan atlamaktan hoşlanan biri olarak kiralık kayaktan all mountain kayaklara geçmeyi düşünüyorum.
yazdıklarını aşağıda olduğundan dolayı kısa tuttum.

mutlaka sen de incelemişsindir ama rossi'nin sitesinde 3. sırada almayı düşündüğün kayağa şöyle bir baktım.
kullanıcı (becerisi) seviyesi olarak 5 üzerinden 4. seviye için, kullanım koşulları olarak ta %75 off pist kayağı diyor. hatta bir kişinin de yorumu var bakarsan.

sanırım ankara'dasın.
almayı düşündüğün 3 kayağı da ankara'da bulabiliyormusun bilemem. internetten alışveriş yapacaksan çeşit bolluğu da dediğin gibi kafa karıştırıcı. ama bana sorarsan 3 markanın da kaliteleri birbirinden o kadar farklı değidir derim.
önemli olan senin kaç yıldır kayak yaptığın, tecrübenin (seviyenin)ne olduğu, bu kayaklardan birini aldığında kullanıp kullanamayacağın.
bu kayağa uygun ekipmanlarının da olması gerektiğini unutma (bot, bağlama, baton, kask, sırt çantası vb. güvenlik ekipmanları)...
yani kısacası; kayağın dışında bir o kadar daha maliyet gerektiği.

maddiyat sorun değilse, seviyen bu işi yapmaya yeterli ise (sadece hazırım demek yetmez) bence hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

serban isimli Üye şimdilik offline konumundadır