EvrenWeb´isimli üyeden Alıntı
Selamlar, bende bu sene başladım boarda, 5 gün kayma fırsatım oldu. Eğerki boardın ayak aralıkları senin için fazla açıksa, dizinin arkası anında ağırıyor, ayağa kalkar kalkmaz kendini belli ediyor. Hiç zorlamadan git, arayı kısalt.
Diz ve dirsek ağrılarına gelince, galiba vücudu zorladığın için oluyor. Heleki sende yeni başladıysan, ve kolların ile vücudunu sürekli kaldırmaya alışık değilsen ( malum sürekli düşüyoruz, bu işin kalkması var ) dirsek ve bilek ağrıları çok şiddetli oluyor. Ellerimi sağa, sola çevirirken, kolumu bükerken ciddi manada acı çekiyordum. Bunun sebebini vücudun alışık olmamasına bağladılar, gerçi sen spora gidiyormuşsun sürekli benimki kadar çok ağrımayacağını düşünüyorum.
Sağ ön - sol ön olayını hala tam manası ile çözebilmiş değilim. Arkadan itildiğinde sağ ayak önce, koşup hızlanıp kaymaya çalıştığımda sol ayak önde, ayrıca solak bir insanım Topuk fren yaparken, sağ önde ise kendimi mükemmel hissediyorum, ama burun kayıyorsam sol de rahat hissediyorum. Değişik çelişkili bir durum. En son, topuk, burun geçişlerini sol öndeyken daha rahat yaptığımı fark ettim. Sende biraz ilerletince hangi yönde daha rahat olduğunu bir şekilde anlarsın 
@gopherling in dediği göz testi çok mantıklı geldi, en kısa zamnda bende deneyeceğim  |
Çok düşmedim esasında ve hepsinde Popo üstüne düştüm sayılır. Sonrasında Kalkmakta sıkıntı olmadı ve en kolay iş sanırım kalkmak oldu

Açıklık fazla gelmiş olabilir. Aslında en mantıklısı kendi board'ımı almak olacak, alacağım yerde yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Kiralamada Önce 150 board ile denedim kolay geldi ama bağlaması sıkıntılıydı. Gidip değiştirdiğimde 155 verdiler ve açıklık fazlaydı sanki ve zorlandım açıkcası. Bir daha gidip değiştirmeye üşendim hata etmişim

bu açı ve aralık olayı önemliymiş. Nasıl anlayacağız peki ? Makul ölçüler nedir ? neyi baz almak gerek ? Sezon bitti düştüğüm derde bak. Çok kızıyorum kendime hep istedim ama erteledim