gopherling´isimli üyeden Alıntı
Ilk deneyimde yılmamış fakat korkmuşsun anlaşılan. Ilk seferinde sırf diz değil, baldır vs. heryeri ağrıyor ve uzun da sürebiliyor. Diz ağrısı normalde bağlamalar boyuna göre fazla açık olduğunda olabiliyor. Fakat ilk sefer olduğu için heryerin ağrıyabilir. Normaldir. Bir sonraki sefer rahat olduğun bir ayak açıklığı ile denersen daha az ağrıyacaktır. Bir de açıların çok çok büyük olmamasına da dikkat et.
Bir de ne tarafın ön olduğu aslında solak, sağlak olmanla değil esas hangi gözünle gördüğünle ilgili. Çünkü insan bir gözüyle görüyor, diğer gözüyle üç boyutlu hale getiriyor. Hangi tarafla kayıyorsan, esas gören gözünün o tarafı rahat görmesi lazımki önünü rahat görüp kayabilesin. Bunu anlamak için çok kolay bir test var. Bir a4 kağıdında küçük bir para kadar bir delik aç. sonra kağıdı belirli bir uzaklığa götürüp herhangi bir çok geniş olmayan bir nesneye iki gözünde açık olarak bak. Sonra gözlerini tek tek kapa. Bu nesneyi aslında bir gözünün gördüğünü göreceksin. İşte o taraf doğru taraftır.
Yine de insan ne tarafta rahat ederse o tarafa kayabilir. İlk başlarda yönün ciddi bir önemi yok. Ayakta dursa kafi zaten 
iyi kaymalar.
Cenk |
Dediğin gibi yılmadım ve ilk gün olmasına rağmen iyi yaptımda diyebilirim

Ayrıca yanlış nerede onu sorguluyorum, bulmaya çalışıyorum. kiralama yapan kişi eline geçen ilk boardu verdi. Acemi olduğu içinde açı falan nedir bilmiyorum tabiki de ? Bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım bir dahaki sefer sol ön deneyeceğim. Göz testi sol diyor