Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 February 2013, 15:47   #18 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Bu Biraz Uzun Olacak Ama; bu aynı konuya da cok iyi bir ornek aslında, o sebeple ve uzun bile olsa yine buraya koydum bunu ki, tekrar okunabilsin diye.

Bu Biraz Uzun Olacak Ama; bu aynı konuya da cok iyi bir ornek aslında, o sebeple ve uzun bile olsa yine buraya koydum bunu ki, tekrar okunabilsin diye.

[QUOTE=[B]beercin[/B];297977]Selamlar,

23 Şubat - 2 Mart arasında Kitzbühel'de olacağım. Sizlere fikir vermesi açısından masraflarımı listelemek istedim.

Otel (ev):1100€ (7 gece konaklama)
Araç Kiralama: 300€
Skipass 6 günlük: 225€ (kişibaşı)
Uçak bileti: 515 TL (Antalya'dan yola çıkacağımız için İstanbul aktarmalı uçuş)

Biz 3 kişi gidiyoruz. Kişibaşı masraf kabaca 900€ civarına denk geliyor.
Otel konusunda biraz bonkör davrandık. Çok daha uygun fiyatlara da konaklama mevcuttu. Ancak hem Kitzbühel kasabasına yakın olmak, hem de biraz geniş bir ev olmasını istedik. 600-700 eurolarda da konaklama imkanları vardı.

Uçak bileti de İstanbul aktarmalı olacağı için biraz pahalılaştı. Bileti aldığım dönemde gerek İzmir'den, gerekse İstanbul'dan Münih'e 300 lira civarında uçak biletleri vardı.

Kişibaşı masraf, daha ekonomik hareket ederek 600-700€ civarına düşürülebilir. Tabi bu masraflara orada yiyip içtiklerinizi de eklemek gerekecek. Orası sizin potansiyelinize bağlı Biz genelde evde yiyeceğimiz için yemek masrafımız biraz az olabilir, ancak içki masrafını bilemicem [/QUOT

Selamlar Beercin; bak sen Antalya'dan kalkıp ve taaa buralara da gelmeye kalkısmıssın, halbuki Antalya Beydaglarının guney davasa platosunda, zaten cok uzun suredir Brixental'den de cok daha fazla kar ve halen de var, ustelik bu onumuzdeki bir hafta icin de ve belki oraya en az 1,5 metre kalınlıgında yeni bir kar yagısı daha gelmekte, ama ve nedense tum Antalya resmi erkanı bu konuda tam bir sus pus durumunda, Yoksa Antalya kısın da daglarını kullanmayı ve kıs turizmine de girmeyi, Alp'in kriter ve boyutlarına sahip olarak uluslar arası kıs turizminin hizmetine de sunmayı ve boylece yuksek turistik sezonunu da toplam 7 aydan, 11 aya yukseltmeyi hic istemiyor mu ve acaba boyle bir ihtiyacı da hic yok mu ? Bu sus pus durumu gercekten de cok tuhaf ve cok da dusundurucu, acıkcası ve ornegin Antalya Lord Mountains ski arena var ve faal olsa, ben sahsen kayak icin hic de Alp'lere gitmem, niye paramı baskalarına kaptırayım ki ? Nasılsa; aynı kriter ve boyutlar burada da olduktan sonra, degil mi yani ? Herneyse; bu aynı konuyu ve hemen altta biraz daha detaylıca ve tekrar ilave ettim, cunku sen zaten bir Antalya'lısın ve herhalde ilk once bu konu seni ilgilendiriyor da olmalı bana gore.

Ayrıca bu konudaki ornek link de bu;
http://www.skiciyiz.biz/haydi-el-ver...lsun-6511.html

Saygı ve sevgiyle de
Oner Govsa

Velhasıl; 2 subat 2013 tarihinde yazdıgım bu yine aynı konu ve hemen altta yer alıyor, fakat ve nedense bu yazı da yine hic ses getirmedi ve bence bu da cok tuhaf.

rabit2000´isimli üyeden Alıntı (Saklıkent'den Haberler (Hava ve Kar Durumu, Kar Kalınlığı))
Öner bey'e katılmamak elde değil.Sanki adı gibi "saklı" kalsın,bize kalsın isteniyor.Bir internet siteleri var,dağdaki tesisin,o bile çalışmıyor.Sitenin ana sayfasında bulunan hiç bir cep telefonuna cevap veren yok.Dağa ulaşım varmış ama sadece hafta sonu kalkıyormuş o da muallak.Yani koskoca Antalya'da bir minibüs'ü dolduracak kayaksever yok mu?Çok yazık,büyük haksızlık Antalyalı kayakseverlere ve bizim gibi Antalya yakınlarında oturan ve buraya gelmek isteyen kişilere..
Antalya'nın tum yoneticileri; bence, Antalya'nın dag ve kıs sporları turizmindeki yuksek potansiyelini hic bir sekilde one cıkarmıyorlar, hatta ve asla da dillendirmiyorlar ve sanki de surekli hasır altında tutuyorlar gibiler. Bu hafta Milliyet gazetesinin turizm ekinde ve Antalya turizmi kısmında da ve suan ki Sn Antalya Valisi, tum Antalya turizmiyle ilgili acıklamalarında, daglar olarak ve sadece yayla turizminden bahsetti mesela, halbuki kendisi mesela, Lord Mountains projesinden tamamen de haberdardı, cunku gecen yıl Sn Vali yardımcısı bu projeyi benden resmen istemisti, tabi ben de ona ve hemen de zaten gondermistim. Dahası ve yine bu konuda Antalya'da da ve nedense herkes de bir sus pus vaziyette sanki, belki bu modaya Saklıkent de uymus olabilir gibi gorunuyor. Yoksa Antalya daglarını kıs turizmine acmak ve sunmak da istemiyor mu ? Hatta ve acaba bu konunun gundeme bile gelmesini de istemiyor mu ? Bu konuda ve acaba Antalya niye saklanıyor, bunu pek anlamadım acıkcası, yoksa onlara biri ve bu konuda durun mu diyor acaba ? Yani ve sanki bu konuda gizli bir fren de varmıs gibi gorunuyor acıkcası. Bana gore; Antalya'nın dag ve kıs sporları potansiyelinin ortaya cıkmasından ve hatta bu konunun ortaya surulmesinden bile rahatsızlık duyan genel bir zihniyet, bu duruma hakim gibi gorunuyor sanki.

Ayrıca bu konudaki ornek link de ve tekrarını da yine bu attakidir;
http://www.skiciyiz.biz/haydi-el-verin-antalya;-kis-turizm-yildizi-olsun-6511.html

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla