Türkiye kendi kendine yeten ülkedir. Evet,şimdilik durum arzettiğiniz gibi olabilir.Ben,sadece acaba boykot yapılabilir mi diye düşündüm.Yarınını düşünmeyen milletiz ama inşallah düzeliriz.
Sayın Gövsa'nın bahsettiği gibi Elbrus harika bir yer fakat söylendiğine göre şu an kayakçıları almıyorlarmış,terörist saldırılar olmuş ve bazı kayakçılar ölmüş.
Sochi'de yapılacak olimpiyatlar nedeniyle de tedbirli davranıyorlar.
Gürcistan'a giden bazı Fransız arkadaşlar var orası da yüksek dağlardan oluşuyor.Ancak,bu yerlere grup halinde gitmek en akıllısı.Pasaport da gerekmiyor kimlik yeterli.
Aslında bahsettiğim ülkelere gitmek Alpleri bilenler için yavan yerler yine de içlerinde en Avrupai olanı Bulgaristan.Avrupa kayak kültürü bambaşkadır elbette ancak milli duygularımızı ön plana çıkarmalı dik durmalıyız.
Bildiğim bir konu var. AB ülkelerinin vize konusunda çifte standart uygulamalar yaptıkları açık.2.Dünya Savaşında Yahudilere yapılan soykırımın muamelesi,baskılar aynen Türklere yapılıyor.Kimse öyle dağ fare örneği vermesin.Türkiye olmadan ABD adım atamıyor.Bizi kullanarak dış politika belirliyorlar.LÜTFEN UYANALIM VE BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ GÖRELİM. |