Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 February 2013, 15:53   #17 (permalink)
Kağan Özmeriç

Kağan Özmeriç

Nicomedian´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kağan Abinin yazdıkları ışığında kendi boardum özelinden 2013 ve altı sintered taban destekli indoor survival ın aslında 2013-14 sonrasında anladığım kadarı ile daha tabana inme hedefi ile farklı bir anlayışa bürünecek gibi. Ancak DOA yı da görüp araştırınca gerçekten önümüzdeki yıl bir bütçe ayırmayı düşünmüyor da değilim. DOA yı araştırırken trusnow.com daki yorumlar sırasında ilginç bir yazı dikkatimi çekti indoor survival 2012 ile alakalı. 2 yıldır kullandığım bu board un ne kadar iyi bir seçim olduğunu bir kez daha gördüm. Kağan Abi ye bir kez daha teşekkürler.

İlgilenenler için işte o yazıdan küçük bir kesit.

Sierra Says: We know you?re reading this write-up on the Indoor Survival because it is the most celebrated snowboard from Capita. Why is this? Snowboarding suffers from an obsession of collecting gear and classifying snowboards. The Indoor Survival breaks this trend because it offers something for every type of rider. In short, this is a freestyle snowboard that handles the entire mountain. Learn your tricks in the park, then master them all over your favorite resort, even in the backcountry. Or learn a fun jump in the powder and then master it in the park. Forward or backward, the Indoor is for you.

Capita Says: These durable, responsive freestyle boards have become a customer favorite in the CAPiTA line because they?ve proven to survive what you can give them inside or outside the park. They are our number one selling series in Japan. They have won a Transworld Good Wood award for Freestyle boards over $400. They are the go-to board for a majority of our team riders one of the most successful lines in CAPiTA history, we?re proud to offer these boards in both cambered and reverse camber Flat Kick versions. You pick!
Capita'nın Defenders of Awesome'ı öne çıkarma kararı boşuna değil. Önce board çıkar çıkmaz Transworld Good Wood ödülü aldı. Bundan 1-1,5 ay önce fiyat kontrolü için ABD'deki online satış sitelerini taradığımda DOA'nın bir çok yerde ya tamamen tükendiğini ya da bir iki boyunun kaldığını gördüm.

Bu board, K2'den Capita'ya geçen Sean Tedore'nin marka için tasarladığı ilk model. Sean eski bir pro-snowboardçu. Daha sonra snowboard tasarımında uzmanlaşmak için mühendislik eğitimini tamamlıyor ve bir süre K2 için board tasarlıyor. Geçen yıl da arkadaşı Blue Montgomery'nin davetiyle Capita'ya katılıyor.

Gelecek yıl gelen yeni modeller ve teknolojilerin çoğunda Sean'ın imzası var. Önümüzdeki dönemde Capita'dan başka ilginç gelişmeler göreceğimizi düşünüyorum.

686 | BATALEON | CAPiTA | COAL | DEELUXE | DRAGON | LAKAI | LANDYACHTZ | LOBSTER | SANDBOX | SWITCHBACK BINDINGS | UNION BINDINGS
Kağan Özmeriç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla