rabit2000´isimli üyeden Alıntı
Öner bey'e katılmamak elde değil.Sanki adı gibi "saklı" kalsın,bize kalsın isteniyor.Bir internet siteleri var,dağdaki tesisin,o bile çalışmıyor.Sitenin ana sayfasında bulunan hiç bir cep telefonuna cevap veren yok.Dağa ulaşım varmış ama sadece hafta sonu kalkıyormuş o da muallak.Yani koskoca Antalya'da bir minibüs'ü dolduracak kayaksever yok mu?Çok yazık,büyük haksızlık Antalyalı kayakseverlere ve bizim gibi Antalya yakınlarında oturan ve buraya gelmek isteyen kişilere.. |
Antalya'nın tum yoneticileri; bence, Antalya'nın dag ve kıs sporları turizmindeki yuksek potansiyelini hic bir sekilde one cıkarmıyorlar, hatta ve asla da dillendirmiyorlar ve sanki de surekli hasır altında tutuyorlar gibiler. Bu hafta Milliyet gazetesinin turizm ekinde ve Antalya turizmi kısmında da ve suan ki Sn Antalya Valisi, tum Antalya turizmiyle ilgili acıklamalarında, daglar olarak ve sadece yayla turizminden bahsetti mesela, halbuki kendisi mesela, Lord Mountains projesinden tamamen de haberdardı, cunku gecen yıl Sn Vali yardımcısı bu projeyi benden resmen istemisti, tabi ben de ona ve hemen de zaten gondermistim. Dahası ve yine bu konuda Antalya'da da ve nedense herkes de bir sus pus vaziyette sanki, belki bu modaya Saklıkent de uymus olabilir gibi gorunuyor. Yoksa Antalya daglarını kıs turizmine acmak ve sunmak da istemiyor mu ? Hatta ve acaba bu konunun gundeme bile gelmesini de istemiyor mu ? Bu konuda ve acaba Antalya niye saklanıyor, bunu pek anlamadım acıkcası, yoksa onlara biri ve bu konuda durun mu diyor acaba ? Yani ve sanki bu konuda gizli bir fren de varmıs gibi gorunuyor acıkcası. Bana gore; Antalya'nın dag ve kıs sporları potansiyelinin ortaya cıkmasından ve hatta bu konunun ortaya surulmesinden bile rahatsızlık duyan genel bir zihniyet, bu duruma hakim gibi gorunuyor sanki.
Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa