Arkadaşlar, ne oluyor burda?? Bu fikri arkadaşlara ben verdim. Burada da hiç bir sahtekarlık, hiçbir düzenbazlık ve hiç bir usulsüzlük yok.
Parası olan arkadaşlar hayatınızı yaşayın paranın keyfini çıkarın. Bitmeyen tükenmeyen birşey değil ve öğrencilik olsun, maddiyat olsun bunlar sizin bilebileceğiniz ve hakkında konuşabileceğiniz birşey değildir.
Bu şekilde bazı kendini çok namuslu ve dürüst göstermeye çalışan arkadaşlar o grubun içinde sizin de kardeşleriniz olabilir. Ayrıca otel vb hiç bir firma şahış ve kendince dürüst zeki kişiler bu duruma hiç ama hiç bir şey diyemezler. Çamur atmaya burda ahkam kesmeye gerek yok! Yukarı da otel yetkilileri de hiç birşey diyemez! Sırayla 2 kişi giriyor. 2 kişi aynı anda ya da kaçak girmiyor! Ben kardeşimle gitsem 1 saat o kayak 1 saat ben kayarım ve bu da benim tercihim ve kimse karışamaz! Skipass lar verilirken herkesin aynı anda pistte olacağı düşünülerek kişi başı veriliyor. Ben sonuçta 1 skipass alacaksam ve 2 kere kayıp bırakacaksam yanımda duran kardeşim benim skipass ımı kullanabilir. EN ÖNEMLİSİ BU SKIPASSLAR TEK KIŞILIK!! 2 kişi bir kartla giremez AYNIANDA. Ama bir kişi kullanır o çıkar diğeri kullanır. Bu öğrenci kardeşlerim (belli ki sizin değil) evet öğrenci kardeşlerim 1 gün gelecekler ve kimi biliyor kimi bilmiyor. Sırayla öğrenerek kayacaklar! Bu saçma konuyu daha fazla uzatmayın bir insan size düzgünce bir soru sordu. Herkes kendi şahsına yakışır cevaplar vermiş. Herkes kendiyle alakalı bir cümle söylemiş daha fazla uzatmadan kapatalım.
NOT: Şimdi bana 1-sen kimsin?, 2-Avukatları mı oluyorsun diye soruları sıralama cesareti gösterecek arkadaş olacaktır. Zahmet etmesin şimdi söyleyeceğim. Bu durumu arkadaşlar bütcemiz sınırlı dediği için ben önerdim ve arkasındayım. Bu gayet legal bir durum ve kimse laf edemez. Bu nedenle bu yazıyı yazma gereği duydum. Bu yazıyı da ne Penguen Tepe adına ne başka bir şey adına yazıyorum. Tamamen kendi şahsım ve vicdanım adına yazıyorum. Parası olup gelen arkadaşlar bu yazımı 2 kere okusunlar. Anlayışınız için teşekkür ederim. |