21 January 2013, 20:18
|
#370 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
| HAYDİ GELİN ANTALYA'LILAR: SİZİN BU SAKLIKENT'İ BUYUTUP VE CİDDİ BİR KAYAK MERKEZİ HALİNE DE GETİRELİM, HA NE DERSİNİZ ? Lutfen ve alttaki yazıyı bir okuyuverin isterseniz. Google Reklamları camuka07´isimli üyeden Alıntı yener davraz 1.bolgede 40 cm den fazla kar olmus,yarın kesınlıkle cok keyıflı olacaktır Antalya'lı kayak sever dostlarım; hadi gelin Saklıkent'i biraz gelistirelim, mesela 2547 m'lik bu Saklıkent Bakırlıda'gın, (dagı tam karsımıza aldıgımızda ) hemen sagındaki 2878 m'lik Beydag zirve tepe (ters cevrilmis devasa bir gemi altı gibi duran ) ile arasındaki bazı yuksek kayak alanlarını da ve keza belki cok daha da iyisi, bu defa da ve tam tersi hemen solunda yer alan 2625 m'lik Tuncdagı'ndaki bazı yuksek kayak alanlarını da kayak pistleri ve bolgeleri olarak, tum bu devasa Saklıkent kayak bolgesi olarak birbirlerine baglayalım ve hatta bunu yaparken de, FİS ve Alpîn kriterlerinde en az bir adet Giant slalom resmi yarısma kayak pisti de yaratalım, dolayısıyla da artık Saklıkent, Alp'in kriter ve boyutlarında ciddi sayılabilecek bir kayak merkezi haline de gelebilsin, bakalım acaba iste o zaman, baska kayak bolgelerini arayacak ve gidecekmisiniz yada gitmek isteyecek misiniz ? Cunku bu zaten size fazlasıyla da yetecek, ustelik kapasitesi de en az 4'e veya 5'e bile katlanmıs da olacak. Teknik acıdan bana bu cok mumkun gibi gorunuyor, ha ne dersiniz ? Acıkcası ben bu konuda ciddi bir teknik yardıma da hazırım, zaten Antalya il merkezine ve ustelik buyuk bir sehir de oldugundan esasında bu da zaten lazım, hem ve boylece de, bence suan ki Davraz'ı da hemen sollar o Saklıkent. Acıkcası Saklıkent'in temel yaratıcısı eski ve rahmetli cok da degerli Sn Valiniz Huseyin Ogutcen'e de bir hizmetimiz dokunur ve benim icin bu da zaten bir sereftir, zaten olmeden once kendisi bana bunu bizzat sormustu, hatta birlikte bunu goolgle erarth'ten de biraz calısmıstık ve konusmustukta. Ustelik rahmetli Valiniz Sn Huseyin Ogutcen; ki nur icinde yatsın, beni cok severdi ve tabi ben de zaten onu cok severdim acıkcası ve tabi suan rahmetli bile olsa, yine de ona bir hizmetim dokunsun istiyorum ve tabi bila bedel yani. Ama o tum bolgenin 1/25000 olcekli bir haritası da lazım bana oncelikle ve bu harita, Tunc dagını, Bakırlı dagı ve Beydag zirve tepeyi ve bu 3 dagın arasındaki tum alanları da icine alacak boyutta olmalı. Herneyse siz Antalya'lılar olarak once bu teklifi iyice bir dusunun isterseniz ve tabi ilgili mercilere de bunu iletebilirsiniz ayrıca, ki bence de iletmelisiniz, once haritalar lazım bana ve bunları da, Antalya bolgesi olarak zaten ve ancak da sizler temin edebilirsiniz. Evet ben bu cok da cazip ve muthis teklifimi yaptım ve simdi de sıra sizlerde. Saygı ve sevgilerimle. Oner Govsa İns. Muh. ve uzman dag plancısı. İzmir. |
Konu Oner Govsa tarafından (21 January 2013 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir..
|
| |