Valla ben 2 haftadır kartepeye gidiyorum gerçi son gidişimde 4 gün çnce çarşamba karlar eriyordu çamurun içinde board yapar gibiydim neyse meseleye dönelim boardu yukarıdan kiraladım arabam küçük olduğundan aşağıdan kiralayıp yukarıya çıkarmakzor arabada 4 kişiyken. Greenparktan kiraladım board artı bağlama 50 lira burton board ahı gitmiş vahı kalmış bağlamalar ne kadar sıkarsanda ayarlatsanda sanki hiç sıkmamışsın gibi boşluk yapmış adam soruyo kaç derece ayarlıyım diye 15 dedim sonra baktımki 30 derece serbest dönebiliyor ayarlatmanın bir anlamı yok. Ama değişik birşey oldu dediler boardu bizden kiraladınız size indirim yapıcaz skipass de dediler 15 lira indirim yaptılar yani kısaca pazar günü 50 board ve ayakkabıya 70 de skipass e verdim çarşamba gittiğimdede 50 board ve ayakkabı 50 de skipass e verdim (skipassler sınırsız) ama çarşamba gittiğimde boardun bağlamasının board üstünde sabitleyen dişlimsi aparat kırıldı değiştirdim sonra diğer aldığım boarddakide kırıldı yine değiştirdim ama bu sefer verdikleri board o kadar dandik ve serttiki düz gitmekten başka birşey yapamıyordum yine değiştirdim. Bilginize. |