Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 January 2013, 13:36   #9 (permalink)
MCG

MCG

Durum: Fine
öyle çok fazla bi board deneyimim yok.bundan önce 6 senedir nidecker gofret bi boardum vardı memnundum.Bu sene tbt li bir bataleon enemy aldım.ancak yapacağım karşılaştırma sadece eski boarduma nazaran olabilir bilginiz olsun;
-inanılmaz stabil,yüksek hızlarda güven veriyor ve hep daha fazlasını istiyor.her inişten sonra keşke biraz daha yukardan kaptırsaymışım diyorum ve kaptırıyorum.gerçekten çok yüksek hızlara rahatlıkla çıkıp o hızlarda rahat rahat gidebiliyorsunuz.sanırım bu biraz da tahtanın sert olmasıyla alakalı
-carvinglerde inanılmaz rahat,neredeyse hiç saplanıp düşme yaşamadım.yanlız 3. gün bikaç kez bu catchin edge olayı oldu o da sanırım boardun waxı geldiğinden dolayı.zira hemen her günün sonunda waxlanması gereken bi tabanı varmış.
-yanlız buzda fren yaparken sekmeler oluyor benim merak ettiğim libtechdeki bu magnatraction olayı bu sorunu kökünden çözüyor mu?kardeşimde libtech var ona göre sekme olmuyormuş.eğer doğruysa helal olsun.bende oluyor.
-tahta çok hafif olduğu için kontrolü çok kolay,az enerjiyle işinizi halledebiliyorsunuz.
-boyum 1.80 kilom 140.160lık bord kullanıyorum.taze kara pek çıkma şansım olmadı ama tabi arkaya ağırlık vermem gerekiyor baya bi.
-Ben bu boardu alırken en büyük endişem parasının hakkını verecekmi korkusuydu ama,şuan hiçbi endişem pişmanlığım yok çok şükür.

-Bataleon Enemy+++ '13
-Union Charger '13
-Thirty Two TM-Two Scott Stevens '13
MCG isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla