Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 January 2013, 01:49   #58 (permalink)
J.Becker

J.Becker

Çekilişten kazandığımız konaklamayı Pazartesi günü kullandık. Merak eden skiciler için deneyimlerimi paylaşıyorum.

Pazar günü son finale de girdikten sonra Pazartesi sabahı tuzladan 200 numaralı otobüsle (sadece 5 tl ) otele ulaşmamız yaklaşık 2 saat sürdü.Otele vardığımızda Burak Bey orada değildi fakat çalışanlar oldukça ilgilendiler. Hemen bir araç ayarladılar önce penguen tepeye gittik ücretsiz malzemelerimizi kiraladık.Emre Bey orada değildi ama bir arkadaş ismini unuttum çok yardımcı oldu bize dönüşte çay ikram etmek istediler ne yazık ki vaktimiz yoktu. Buradan teşekkür ediyorum kendisine. Neyse dağa çıktık hava güneşliydi pistler buzluydu derken eğlenceli bir gün geçirdik. Otelin yeri güzel, otobüsle ulaşmamız kolay oldu oda rahat, banyo temizdi. Yemekler güzel, personel güler yüzlüydü. Uzun lafın kısası biz her şeyden çok memnun kaldık başta skiciyiz.biz ailesine Burak Bey ‘e Kartepe Park Otel’ e Emre Bey ve Penguen Tepe çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor bol karlı günler diliyorum.

Konu J.Becker tarafından (16 January 2013 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir..
J.Becker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla