Kartepe Park Otel´isimli üyeden Alıntı
skiciyiz.biz ahalisi merhaba,
Kartepe'de başlayan yoğun kar şerefine hafta içi geçerli olmak üzere 1 kişiye 2 kişilik yarım pansiyon konaklama hediye edeceğiz. Size bir link vereceğim oradan kayıt olanlar arasından 1 kişiye bu keyfi ücretsiz yaşatmak istiyorum.
Penguen Tepe 'den de Emre Bey sağolsun 1 günlük 2 kişinin kayak takımlarını hediye olarak verecek.
Linki buradan paylaşacağım. takip ediniz.. |
Sayin yetkili,
Yapmis oldugunuz cok guzel hareket, kazanan arkadas adina, ozellikle ogrenci olmasini goz onunde bulundurarak, sevindim.
Boyle sik hareketlerin devamini bekleriz.
Yalniz konuyu okuyunca aklima takilan bir konu oldu.
Bu promosyon cekilis olayinin skiciyiz.biz uyelerine ozel oldugunu varsayarak yaziyorum.
Konuyu foruma uye olmadan, bizim rontgenci dedigimiz herkez okuyabilir, uye olmamasina ragmen size e-mail atabilirdi, belki de atmistir.
Bu durumda, konu skiciyiz.biz`e ozel bir hal almaktan cikar, genele acik, ilgisiz herkezin e-mail ile katilabilecegi, hal alir.
Bu konuyu, bir sonraki cekilisiniz de goz onunde bulundurur ve buna uygun hareket ederseniz, uyeler daha mutlu olur diye dusunuyorum.
Ha yok zaten konu, e-mail gonderebilen herkeze acik ise, zaten bu yazdiklarimi okutarak vaktinizi calmis oldum, affola.
PS: Kisisel gorus icerir, Sadece bir tavsiyedir, farkli yonlere cekilmesin