Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 December 2012, 23:57   #157 (permalink)
Oner Govsa

Oner Govsa

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum
Malesef ve 8 ocak 2013 tarihine kadar, sadece dogu Karadeniz dagları haric olmak kaydıyla ve genelde, tum Turkiye daglarına ve kayak merkezlerine de kayda deger olculerde yeni bir kar yagısı da gelmeyecek gibi gorunuyor. Ayrıca; yine bu aynı tarihler icinde ve belki Antalya kıyı daglarının yuksekleri ve belki de biraz Davraz, orta Akdeniz koridoru uzerinden biraz daha fazla yeni bir kar da alabilir. Aslında ayın 4'du gibi hava sıcaklıkları biraz dusecek ve daglarımızın genelinde cok az kar yagısları da olabilecek ama, hemen sonrasında da hava sıcaklıkları tekrar yukselise gececek ve tabi ocak'ın 8'inden sonrasını da, artık daha sonra tahmine calısırım ve dilerim, hic degilse o donemde artık kayda deger olculerde yeni ve ciddi bir kar yagısı da gelebilsin. Dolayısıyla da; suan yeterli bir kar kalınlıgına sahip bazı sanslı kayak merkezlerimiz, onumuzdeki ve en az 10 gun boyunca da, maalesef ve genelde suan var olan o kar stokuyla idare etmek zorunda kalacaklardır. Ayrıca ve dilerim bu konuda yanılırım ve bunu da gercekten cok istiyorum.

Saygı ve sevgiyle; hepimize guzel bir yeni yıl ve cok acil bol kar yagısları da diliyorum.
Oner Govsa
Oner Govsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla