Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 December 2012, 16:56   #1848 (permalink)
KuNDZ

KuNDZ

meken´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sabah saat 10:00 da oradaydık. tam bir hayal kırıklığı oldu. biraz İsparia'nın orda oğluma bağlama tak çıkar ve elinden tutarak ilk dersi verdik. yukarı çıkmak istedik. Telesiyaj çalışmıyordu.gelenlerin çoğu geri döndü. birisi arabası ile yukarı çıkacağını ve bizide götürebileceğini söyleyince. çıktık. t-bar'la delikanlıyı çıkaramayacağıma göre ilk piste yöneldik. pistin yarısı iyiydi. iyi antraman yaptık. elinden bordu kaçırasıya kadar. board son gaz 500-600 metre özgürlüğünü tattı ve ters dönerek durdu. oğlan yakalayacağım diye peşinden koşarken 30-40 metrede o kaydı. sboard a başlangıç böyle maceralı oldu amma sonu hiç de iyi bitmedi. arabaya yöneldiğimde belim felakat ağrıyordu. delikanlının elinden tutuyoruz diye bele fazla yüklenmişim zaten aradan 7 ay geçmiş vücut hamlaşmış.birara dağ başında kalacağız sandım. neyse ağrılı sızılı Ayt. indik. Belim derseniz daha yeni yeni açılıyor.
aman daha sezon başı dikkat edin kendinize,ama bende de oldu hafif bir ağrı sızı..malum 2012 marttan beri kaymıyoruz...hava da belli etmedi ama aslında ciddi soğuktu..
biz cumartesi sabah gittik 2 araçla...isperiada konakladık..cumartesi bir sıkıntı yoktu..telesiyej çalışıyodu..t bara çıktık ve ordan doyasıya akşam saat 4 e kadar kaydık...sadece tek hatamız öğle yemeğine giderken telesiyejin olduğu pistten kayarak inmek oldu...her yerr buz,çakıl taş,kayakların altı biraz törpülendi tabi ama akşam inerken telesiyejle indik.
gelelim pazara..sıkı bir kahvaltı yaptık ama mallaesef dediğiniz gibi telesiyejin arızalanması bize 2-3 saat kaybettirdi...saat 11,30 gibi çıkabildik t barın olduğu yere..bizi il özel idarenin bir aracı götürdü,yine aynı araçla saat 3 de indik zaten...pazar günü de boş geçmedi açıkçası ama keşke kalmasaydık dönseydik diye de düşünmedik değil...
hafta içi güzel kar geliyor görünen o...hafta sonu için tekrar program yapabilirz...
açıkçası yukarıda yazılan tüm bu olumsuzluklardan dolayı sizi göremedim..ama hafta sonu için gelirseniz ben de orda olursam ve tabiki yeterli kar yağarsa orada görüşrüz..
görüşmek üzere...
KuNDZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla