sezmur´isimli üyeden Alıntı
Sayın drozgur
Yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil. Pistte bulunan taşları temizleseler (köyden bulacağınız 4-5 kişi ve 1 traktör ile 30 kişini alacağı ski pass fiyatına yapabilirsiniz. Ama amaç bir çivi çakmayalım, faydalı birşey yapmayalım. Zirvede chair liftin geldiği alana küçük bir düzenleme yapalım insanları burada ağarlıyalım burda çay kahve verelim para kazanalım bile yok......
Ben Bozdağa bu hafta gelmedim. Önümüzdeki hafta Allahtan bir şey olmaz ise 21-22 Aralık 2012 dünya farklı bir boyuta geçiyor????!!!!- cumatesi günü gelmeyi planlıyorum. Kayak yapabilirmiyiz bilemiyorum. (Bozdağda bulunan kayaklarımı alacağım) ve açılışı muhtemelen Aralığın son haftası Uludağda yapacağım.
Sizden ricam 15 Aralıkta Bozdağ kayak merkezinde çektiğiniz bir kaç fotoğrafı siteye ve mümkün olursa SNowforecasta yüklemeniz. Böylece Bozdağ da 1500m'de bile Uludağ ile benzer zamanlarda kayak yapılabildiğini ve adam gibi pistler yapılır ise İzmirliler ve Egeliler için 10-15 km kayak yapılabilir bir merkez olabileceğini göstermemize yardımı olur.
Görüldüğü üzere geçen sezon Uludağdan 1 hafta sonra açılan ve Uludağ ile aynı gün kapanan bir sezon yaşadık. Bu senede benzer özellikte. Dolayısı ile bazılıarının söylediği gibi kar yeterli olmuyor, kar yağmıyor, eğer Türkiye nin batısındaki kayak merkezlerinde de kar yok, yeterli değil ise böyle bir durum söz konusu oluyor. (kayak merkezinin 2. kez açıldığı ilk iki sezon Uludağda kar kalınlığı 1m'yi hiç geçememişti ve Türkiyenin en kurak 2 kışı geçmişti meteorolojik verilerden kontrol edilebilir)
Bu arada lift fiyatları ve araba ile girişte para nekadar verdiniz.
Şimdiden teşekkürler. |
fotoyu face den egesnow sayfasına koymuşlar.ben de yüklemeye çalışacağım.araç girişi 20 tl,yaya girişi 7,5 tl.lift;30 çıkış 50 tl,50 çıkış 80 tl.