Tuni´isimli üyeden Alıntı
Sen benim yazdıklarımı algılayamamışın....
Bende farklı bişey dememiyorum. Neden aynı şeye 85 e almak varken 100 euro ya alayım.
Acentanın burda yaptığı bişey yok. Alıyor evrakları anlaşmalı kuruluşa veriyort. bu kadar. ve kişi başı 15 euro(35tl) kazanıyor. hiç yorulmadan. iyi para.
bende diyorum ki. aynı şeyleri hazırlayacan. a şirketine verecen kadar b şirketine ver 35 tl daha ucuza al vizeyi. bunun neresi yanlış
ha senin paran çoksa haybeden kazanıyorsan bu parayı çarçur et. senin paran. |
Arkadaşım , Kendin yapacaksan işlemi zaten 85 € ya halledersin , Eğer ben uğraşmam dersen vereceksin parayı . Bulgaristanı bilmem ben geçen hafta Almanya için aldım vize kendim gittim IDATA bakıyor Almanya,Hollanda,Italyaya kendim 60+20€ ya hallettim , Ama illaki bununla uğraşmaya zamanı olmayacak arkadaşlarımız olacaktır ki bu +15€ yu veripte yaptıracaklardır. Benim şahsi tavsiyem çok fazla zamanın varsa kendin halletmen . 3. Gidişimde halledebildim işimi yok şu eksik bu eksik bikerede söylemiyolar süründürüyolar sırada hemen gelmiyor. Git gel benzini köprüsü derken dahada fazlaya maloldu bana , kaybettiğim zamanda cabası .