Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 November 2012, 13:33   #50 (permalink)
Tuni

Tuni

Durum: Happy
ugurkayikcioglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resmi Vize harcımın 85 EURO olduğunu göz önüne alırsak 100 EURO bize göre normal olacağını düşündük.
Resmi vize harcı 60 euro 85 değil.25 ini aracı kuruluş alıyor. burda bir yalan söyleniyor. resmi zive harcı diye

Bende farklı birşey söylememişdim 85 EURO Konsolosluğun almış olduğu vize ücreti var bizde 15 EURO alıyoruz.
konsolusluk 85 aldığını söylüyor. bu da bir yalan. acenta 15 euro kendinme alıyor bu gerçek
Siz hiç servis ücreti almadan vize işlemi yapan bir acenta gördünüzmü. Vize ücretinden yanlış söylenen bir durum yok 85 euro konsolosluk alıyor + 15 euro acenta alıyor.
hala yalana devam. hala konsolosluk 85 euro aldığını idda ediyor.

aynı şeyleri konuşuyoruz ama siz farklı anlamışsınız. O zaman size şöyle anlatayım. Konsolosluk 60 EURO alıyor. Aracı kurum VFS 25 EURO alıyor buda zorunlu bir ücret ve başvuruyu bizim aracılığımızla yapmak isterseniz + 15 euro da biz alıyoruz. Ama kendiniz direk başvuru yapmak isterseniz 85 EURO karşılığında direk gidip yapabilirsiniz. Sanırım bu yeteri kadar açıklayacı olmuştur. :=)
artık mesajlarımdan usanan firma sorumlusu gerçeği açıklıyor buna lafım yok. 15 euro kendine aldığını söylüyor. alırı almaz o onlara kalmış.

Kartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuni sakız gibi uzattin konuyu. Bu ilgili arkadas da zaten sana aynı şeyi yazmış birkac mesaj once. "Ama kendiniz direk başvuru yapmak isterseniz 85 EURO karşılığında direk gidip yapabilirsiniz" demiş. Ama sen illa bi kulp takmak istiyorsun galiba?
dostum ben bunu irdelemeseydim sakız gibi uzatmasaydım vize insalnar vize ücetinin 60 değilde 85 euro olduğunu düşünecekti. yalan mı? firma da sonunda kabul ediyor yazdıklarımı. ama beni rahatsız eden ilk mesajlardaki gerçeği tam olarak açıklaması.

Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Bir başkadır Balkanlar'da suçlu olmak!
Tuni isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla