Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 November 2012, 01:31   #8 (permalink)
Krazy

Krazy

Durum: Thinking
Riverside´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet güzel yazmışsın Kağan...

Kış sporlarıyla ilgilenenler, genellikle parmaksız eldivenleri soğuktan daha iyi korunmak, parmaklı klasik eldivenleri de serbestlik açısından tercih ediyorlar.

Açıkçası ben klasik eldiven kullansam da önerim ister klasik ister parmaksız eldiven olsun mutlaka ellerin dış ortamdan veya kendi terinden üşümesini engellemek için içlikli ve goretex teknolojisine sahip olacak şekilde seçilmesi…
Kesinlikle.şimdi kendimden bi örnek veriyim:2 yada 3 sezondur kullandığım Spyder Under Web eldivenlerim var.' sezonda oldukça hırpaladım onları ve kayak eldiveni olduklarından dolayı yerle temas parmak uçlarında baya hasar ve yıpranma bıraktı.Hatta bazı yerlerinde ufak delikler var.Buna rağmen geçen sezonun başından beri Gore-Tex kalitesi mi Spyder mı bilemedim ama test için elimi suya batırmama rağmen su geçirmedi.İnanılmaz dayanıklı çıktılar yani.

Ve ter konusunda da da tamamen katılıyorum.Adam alıyo 200-250 liralık eldiveni çok terlemede veya sıcak havalarda ellerindeki ter neme dönüşüyor ve bu parasına rağmen sizi üşütüyor.Ama Gore-Tex te hava daha rahat dışarı çıkıyor ve böyle bir sorum kalmıyor.

Marka olarak yurtiçi-yurtdışıakine(Harikalar),Grenade(Çok ünlü bir marka y.dışında),Neff(Bilen bilir),Pow(Sultan,Sniper Mitt leri çok güzel),Volcom(Bi mitt i vardı böyle park ve bolkar için farklı şekilde giyebiliyodun),Burton,DC,Analog tavsiye ederim.

Gore-Tex her zaman tavsiyedir

Bendeniz Ataberk...

Forum Destroyer Doubledog 2013
Burton Cartel 2013
Flow Vega 2014

Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe...
Krazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla